Registrera dig som kund

 

Registrera dig hos akateeminen.com
Registrera dig i vår nätbutik via den här länken.

Fyll i ditt namn och dina kontaktuppgifter. E-postadressen fungerar som användarnamn. Om du redan hör till Akademiska Bokhandelns Vänklubb lönar det sig att registrera sig med samma e-postadress som du använt till Vänklubben, eftersom du därmed får tillgång till vänklubbserbjudanden även i vår nätbutik. Obligatoriska fält är markerade med stjärna (*). Du kan även registrera dig i nätbutiken då du gör din beställning eller när du blir medlem i Vänklubben.

För att registrera sig som kund behövs namn och e-postadress. Obligatorisk information för att göra en beställning är e-postadress, namn, adress i Finland och telefonnummer. 

För att prenumera på nyhetsbrevet behövs e-postadress. Både registrerade och icke-registrerade kunder kan prenumerera på dem.

Varför registrera sig?
När du har registrerat dig som kund hos oss behöver du inte fylla i dina uppgifter vid varje beställning. Om du är medlem i Vänklubben och är registrerad kund hos akateeminen.com kan du utnyttja vänklubbserbjudanden även i nätbutiken. Som registrerad kund kan du bläddra bland beställningar du gjort, spara en alternativ leveransadress i din adressbok, betygsätta böcker och göra önskelistor med böcker du vill läsa. Registrerade kunder gör snabba beställningar utan besvär eftersom kontaktuppgifterna har sparats hos oss. Att registrera sig är avgiftsfritt. I nätbutiken kan du göra beställningar även utan att registrera sig.

Registrerade kunder under 18 år behöver förmyndarens godkännande. Under 16-åringar kan inte registrera sig som kunder i nätbutiken. 

Har du glömt ditt lösenord?
Klicka på länken Har du glömt ditt lösenord? och följ anvisningarna.

Kundregisterbeskrivning
Vår kundregisterbeskrivning hittar du här.