Historia & elämäkerrat

Historia & elämäkerrat

Elämäkerrat ja historiakirjat historiallisten tarinoiden ystäville. Tutustu Akateemisen Kirjakaupan kattavaan elämäkertojen ja historiakirjojen valikoimaan ja hanki kirja lahjaksi tai omaksi iloksi.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Aarnio JariNidottu suomi
  990
  "Onko sulla äijiä, jotka voisivat viedä laukkupommit Stockmannin tavarataloon?" Myrkyssä Jari Aarnio kertoo omin sanoin huumepoliisien kovasta työstä, toimintatavoista ja niihin liittyvistä vaaroista. Myrkky on myös kertomus Aarnion pitkälle vankilatuomiolle vieneistä tapahtumista, joiden taustalla on huomattavan paljon kulissien takaisia järje...
 2. Appelsin Ulla, Wahlroos MariaSidottu suomi
  3190
  Jokaisen itsensä, tiiminsä tai yrityksensä kehittämisestä kiinnostuneen pitää kääntää katseensa Suomen cheerleadingmaajoukkueeseen. Miksi? Koska sen valmentaja Maria Walhroos tietää kuinka tehdään ihme.
 3. Suotamo Joonas, Taatila HippoSidottu suomi
  2990
  Miten suomalaisesta maajoukkuetason koripalloilijasta tuli uusien Star Wars -elokuvien Chewbacca?
 4. de Wind EddyNidottu suomi
  990
  Ainutkertainen dokumentti keskitysleirin järkyttävästä arjesta; tositarina rakkaudesta, joka toi valoa maailman pimeimpään loukkoon.
 5. van de Perre SelmaSidottu suomi
  3190
  Natsivallan alla eläneen juutalaisnaisen tie johti vastarintaliikkeeseen ja lopulta keskitysleireille. Nyt 75 vuotta sodan päättymisen jälkeen hän kertoo pelastumisestaan, johon vaadittiin rohkeutta, kekseliäisyyttä ja välillä myös puhdasta onnea.
 6. Fairweather JackSidottu suomi
  3190
  Urhean vastarintataistelijan henkeäsalpaava soluttautuminen Auschwitziin.
 7. Springora VanessaSidottu suomi
  3190
  Suostumus on tärkeä ja koskettava tositarina aikuisen miehen seksuaalisen houkuttelun uhriksi joutuneesta teinitytöstä.
 8. Karppinen Riikka, Lehtonen JoonasSidottu suomi
  3190
  Ainutlaatuinen kertomus nuoren aktivistin kasvusta syrjäkylältä kansalaisvaikuttajaksi ja yhdeksi puolueensa suosituimmista poliitikoista.
 9. Siilasmaa Risto, Fredman CatherineNidottu suomi
  1190
  Risto Siilasmaa kertoo Nokian vaikeista vuosista ja paljastaa keinot, joilla Suomen tärkein yritys nostettiin uuteen kukoistukseen.
 10. Ystävähinta:
  2690
  3290
  Hämmästyttävä tarina nuoresta naisesta, joka murtautui tukahduttavasta perheyhteisöstään kohti toisenlaista elämää, vapautta ja onnea Manhattanin pilvenpiirtäjien keskellä.
 11. Gustafsson Mikko, Huuskonen JanneNidottu suomi
  1190
  Kahden tutkivan journalistin kirja moottoripyöräjengiläisten ja vanhan alamaailman yhteenotosta ja konfliktin jälkeisestä yhteiselosta.
 12. Carlsson Sven, Leijonhufvud JonasSidottu suomi
  3190
  Spotifyn koko tarina tukholmalaisesta lähiötoimistosta maailman suurimmaksi musiikin suoratoistopalveluksi.
 13. Shepherd RichardSidottu suomi
  3390
  Ylistetty kirja avaa poikkeuksellisen näkymän patologin työhön ja aikamme tunnetuimpien tragedioiden kuolemansyyntutkimuksiin.
 14. Saahko Lotta-SofiaSidottu suomi
  2990
  Keväällä 2020 koko Suomi seurasi, kun Lotta ja pappa lauloivat vanhoja sävelmiä Facebookissa. Nyt kuulemme papan tarinan – Lotan kertomana.
 15. Morrison ToniSidottu suomi
  2990
  Nobel-palkitun kirjailijan omakohtaisista esseistä kasvaa ihmiskunnan ykseyden ja meitä yhdistävän kirjallisuuden puolustuspuhe.
 16. Auvinen SuviNidottu suomi
  990
  Viime vuosina lihansyönnin vähentäminen on noussut globaalisti merkittäväksi tekijäksi, joka muuttaa jo talouden rakenteita. Miksi näin on tapahtunut, ja mitä se merkitsee tulevaisuudessa? Lihantuotannon päästöjen vuoksi ilmastonmuutoksen maailmassa kasvissyöntiin siirtyminen saattaa olla jopa väistämätöntä.
 17. Nesbø JoNidottu suomi
  1190
  Harry Hole on täällä taas eikä mikään ole enää hyvin. Lähes miljoona kirjaa Suomessakin myynyt Jo Nesbo tekee selvää jälkeä uudella Harry Hole -trillerillään.
 18. Peterson Jordan B.Nidottu suomi
  1190
  Mitkä kaksitoista asiaa jokaisen nykymaailmassa elävän ihmisen olisi hyvä muistaa? Kanadalainen psykologi Jordan B. Peterson romuttaa myyttejä onnesta ja mielekkäästä elämästä. Hänen rohkea kansainvälinen bestsellerinsä 12 Elämänohjetta. Käsikirja kaaosta vastaan haastaa lukijan huikealle älylliselle tutkimusmatkalle antiikin myyteistä nykyajan neu...
 19. Enqvist OveSidottu suomi
  5490
  Kruunun jalokivet kuvaa Vallisaarta ja Kuninkaansaarta monista näkökulmista. Ove Enqvist kertoo saarten vaiheista, ja Taneli Eskolan hienot valokuvat paljastavat saarten nykytilan ja maisema-arvot. Kirjaa kuvittavat myös arkistokuvat ja kartat. Kirja on täydennetty ja muokattu painos vuonna 2011 julkaistusta kirjasta. Vallisaari ja Kuninkaansaa...
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys