Nuortenkirjat & Sarjakuvat

Nuortenkirjat & Sarjakuvat

Nuortenkirjat ja sarjakuvat moneen makuun. Tutustu Akateemisen Kirjakaupan monipuoliseen nuortenkirjojen ja sarjakuvien valikoimaan. Uppoudu kirjojen maailmaan ja inspiroidu.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Ishida SuiNidottu suomi
  690
 2. Takahashi YoshihiroNidottu suomi
  650
 3. 1090
  Vuoden 1991 Asterix-seikkailu Ruusu ja miekka on viides Albert Uderzon yksin toteuttamista Asterix-albumeista. Pienen gallialaisen kylän rauha järkkyy jälleen kerran, ja tällä kertaa roomalaisten lisäksi hämminkiä aiheuttaa aina ajankohtaiselta tuntuva sukupuolten välinen sotatila. Kylään saapuu uusi opettajatar, joka nousee pian kylän päällikö...
 4. Horikoshi KoheiNidottu suomi
  650
 5. Takahashi YoshihiroNidottu suomi
  650
 6. Ishida SuiNidottu suomi
  690
  Ikäsuositus 15
 7. Tarina omalaatuisesta tuomari Roy Beanista saa päätöksensä. Tex ja Carson pitävät silmällä vilpillistä karjavarasta ja asekauppiasta, mutta tämän jälkiä seuratessaan toverukset joutuvat väijytykseen, heidät sidotaan ja jätetään hukkumaan. Alkuteos Tex - Collezione storica a colori 54 Tra due fuochi.
 8. Hai BagdalenaNidottu suomi
  2690
  Zombeja, aaveita ja hirviöitä. Kemianopettajan käsi haisee joka päivä pahemmalta. Tivolista voitettu nukke ei olekaan ihan tavallinen. Piritan uudessa koulussa on todella outo tunnelma. Haiseva käsi sisältää lyhyitä ja helppolukuisia tarinoita nuorille. Kirjan tarinat säikyttävät ja kiehtovat, välillä ne myös naurattavat. Pinnan alla tarinat käsitt...
 9. Takahashi YoshihiroNidottu suomi
  650
  Ikäsuositus 15
 10. Suuralbumi 41 kokoaa yhteen kaksi vuonna 2019 ilmestynyttä värillistä Tex-seikkailua: Romanzi a Fumetti 9 L'uomo dalle pistole d'oro ja 10 A sud di Nogales. Uutuustarinassa Tex ja Carson koettavat pysäyttää haudasta palanneen, kultaisia aseita kantavan kostajan. Ruudinkäryisessä klassikkouusinnassa Tex jahtaa häikäilemättömiä viskin salakauppiait...
 11. Matt GroeningSidottu suomi
  1990
  Ole Halloweenin kauhein juhlakalu tämän sarjisalbumin kirouksen avulla. Hyppää samaan henkipiiriin Matt Groeningin kanssa ja näe kun hirviöt käyvät hippasille ja haudan takaa kajahtaa tässä Simpsonien karmeassa hupipläjäyksessä.
 12. Horikoshi KoheiNidottu suomi
  650
  Ikäsuositus 12
 13. Miyoshi Hikaru, Takeuchi RyosukeNidottu suomi
  650
  Ikäsuositus 15
 14. Oda EiichiroNidottu suomi
  650
  Maailman suosituinta merirosvosarjakuvaa! One Piece on hulvaton piraattiseikkailu, jota on myyty yli 300 miljoonaa kirjaa. Ikäsuositus: 12 .
 15. Paretskoi JyriNidottu suomi
  1990
  Huumoria, suoraa puhetta ja ystävyyttä. Suuren suosion saavuttaneen sarjan viides osa. Haavesuhde kaukaiseen seksirobottiin ei riitä enää Ronille, joka unelmoi oikeasta tyttöystävästä. Yritykset lähestyä kiinnostavia kandidaatteja tyssäävät kuitenkin seinään. Eihän hän osaa edes pussailla! Alkaa suuri muodonmuutos tavallisesta Ronista unelmi...
 16. Takahashi YoshihiroNidottu suomi
  650
  Ikäsuositus 15
 17. Colfer EoinNidottu suomi
  2490
  Artemis Fowl on kaikkien aikojen hauskimpia ja suosituimpia fantasiasarjoja. Sarjan aloitusosa ilmestyy leffakannella keväällä 2020 julkaistavan, kauan odotetun elokuvaversion kunniaksi.
 18. Hendriks Jenni, Caplan TedNidottu suomi
  2490
  Veronica Clarke ei ole koskaan halunnut saada hylättyä kokeesta tai testistä – ennen kuin pitelee kädessään muovista tikkua, jonka näyttöön on piirtynyt kaksi viivaa.
 19. Ishida SuiNidottu suomi
  690
  Ikäsuositus 15
 20. Albert Uderzon viimeinen Asterix-albumi ennen soihdun luovuttamista uudelle tekijätiimille. Tässä tarinassa Asterix ja Obelix kohtaavat muukalaisia avaruudesta, joiden avulla Uderzo kommentoi sarjakuvamaailman nykytilaa omalla jäljittelemättömällä tavallaan.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Kieli