Satukirjat

Satukirjat

Satukirjat tempaavat mukaansa ja tarjoavat tien uusiin maailmoihin. Tutustu Akateemisen Kirjakaupan laajaan satukirjojen valikoimaan ja hanki kirja lahjaksi tai omaksi iloksi.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Littlest Pet Shop -aiheinen satukirja.
 2. Osara EmilySidottu suomi
  1990
  Miisa ja Samu ovat innokkaita pelastajia, jotka kuuluvat Auttajien heimoon. Sadussa he suorittavat erilaisia pelastustehtäviä supervoimiensa avulla. He haluavat myös suojella luontoa ja estää kiusaamista. Samu ja Miisa omaavat supervoimia, jotka hiipuvat, jos he eivät lepää tai nuku tarpeeksi. Satukirjassa seikkaillaan ilolla hyvinvointiin liitty...
 3. Venhola HeliSidottu suomi
  1490
  Tämä hurmaava kahvallinen kirja sisältää tarinoita prinsessoista, yksisarvisista ja keijuista. Kirjan seitsemässä kertomuksessa tapaat kimaltelevan yksisarvisen, kyllästyneen keijujen kummitädin, hemmotellun prinsessan ja monia muita! Nappaa kirjalaukkusi ja matkaa lumoavien tarinoiden pariin!
 4. Wolf TonySidottu suomi
  1390
  Siilit tekevät omenamehua ja isäpupu kerää polttopuita lämmittääkseen koloaan. Topina auttaa tätejään tekemään herkullista hilloa... Suuri satukirja - täynnä vuodenaikoihin liittyviä tarinoita kauniista metsästä kuvitettuna upeilla kuvilla.
 5. 1690
  Käperry lempeään tunnelmaan! Lue pieniä tarinoita halauksista, kutittelusta, hellittelyistä, sylikkäin käpertymisestä ja uneen tuudittelusta. Koe kullanarvoisia hetkiä ja yhteisiä retkiä pienten eläinystävien seurassa. Sisältää tarinat: Äidin hellyys Rakkaus pyörittää maailmaa Pikkukarhun metsäretki Hurmaava hetki yhdessä...
 6. Korpela RiittaSidottu suomi
  2590
  Ti-Ti Nallen musiikkia ja lauluja on vuosien saatossa käytetty keinona saada pikkulapset iltaisin levollisesti nukkumaan. Monet unimaailman, keijujen ja Hirsimetsän asukkaiden seikkailuista nallejen kanssa ovat tuudittaneet lapset mielenkiintoisiin ja turvallisiin unimaailmoihin. Nyt ilmestyvässä Ti-Ti Nallen suuressa Iltasatukirjassa sekä luki...
 7. Kallion lukiolaisetSidottu suomi
  2590
  Greta Thunberg, Robin Packalen, Alexandria OcasioCortez, Alan Turing, Stephen Hawking ja yli kaksikymmentä muuta yllättävää ja tutumpaa nuorten valitsemaa sankaria! Inspiroivassa kirjassa esitellään nuorten valitsemia edelläkävijöitä, jotka sopivat roolimalleiksi paitsi nuorille myös monille vanhemmillekin. Lukiolaiset ovat kirjoittaneet tarino...
 8. Disney Sidottu suomi
  2190
  Suosikkihahmot tuudittavat lapset uneen kahdeksassa juuri sopivan mittaisessa iltasadussa.
 9. Davidson SusannaSidottu suomi
  1790
  Tämä upeasti kuvitettu satukokoelma sisältää kahdeksan unohdettua tarinaa, jotka inspiroivat ja kannustavat nyt uutta lukijasukupolvea. Uppoudu tarinoihin, joissa uskaliaat ja neuvokkaat tytöt huiputtavat jättiläisiä, taistelevat pahaa vastaan ja herättävät nukkuvia prinssejä… ja elävät tietysti onnellisina elämänsä loppuun asti....
 10. 8 lumoavaa tarinaa! Kauniisti kuvitetussa kahdeksan herttaisen eläinsadun kokoelmassa seikkailevat toinen toistaan valloittavammat hahmot. Jokainen saduista on juuri sopivan pituinen iltasaduksi, ja yhteinen lukuhetki kirjan parissa valmistelee lapsen levollisille yöunille.
 11. 1590
  8 lumoavaa satua! Kahdeksan valloittavan tarinan kokoelma sopii täydellisesti yhteisiin iltasatuhetkiin. Hurmaavien hahmojen seikkailut ja kaunis kuvitus valmistelevat lapsen levollisille yöunille yhteisen lukuhetken myötä.
 12. Sidottu suomi
  1390
  Tässä leikkisässä tarinassa seurataan koiranpentujen vauhdikasta elämää. Kirjan hulvaton kuvitus ilahduttaa pientä lukijaa.
 13. Sidottu suomi
  1390
  Tässä leikkisässä tarinassa seurataan kissanpentujen vauhdikasta elämää. Kirjan hulvaton kuvitus ilahduttaa pientä lukijaa.
 14. Sidottu suomi
  1390
  Tässä leikkisässä tarinassa seurataan dinosaurusten vauhdikasta elämää. Kirjan hulvaton kuvitus ilahduttaa pientä lukijaa.
 15. Sidottu suomi
  1390
  Tässä leikkisässä tarinassa seurataan ponien vauhdikasta elämää. Kirjan hulvaton kuvitus ilahduttaa pientä lukijaa.
 16. Disney Sidottu suomi
  2990
  Yhdeksän tunnelmallista tarinaa Nalle Puhista ja hänen ystävistään
 17. 2390
  Tämä lumoavien tarinoiden kokoelma herättää eloon kuusi rakastettua klassikkosatua modernisti kerrottuna. Ihastuttava kuvitus ja ajattomat tarinat viehättävät lukijaa, ja niistä on iloa koko perheen satuhetkiin yhä uudelleen ja uudelleen.
 18. Disney Sidottu suomi
  1990
  Tammen kultaiset kirjat ovat ihastuttaneet vuodesta 1952. Tämä joulukokoelma pitää sisällään viisi hauskaa jouluista Disney-tarinaa: Aku Ankka ja joulupukki, Mikki Hiiri jouluostoksilla, Aku Ankan joulukuusi, Joulupukin lelupaja ja Mikki Hiiren jouluposti.
 19. Heimonen SatuSidottu suomi
  3290
  Kirjajoulukalenteri sisältää 24 minikirjaa, joiden aiheina ovat Disneyn klassiset ja upouudet elokuvasuosikit.
 20. 1890
  Menestyskirjat Hyvän yön tarinoita ja Hyvän yön iltasatuja 1 ja 2 saavat jatkoa. Tässä upeassa kirjassa on tarinoita 3-6-vuotiaille. Tämän kirjan sivuilla seikkailevat seuraavat hahmot: Palomies Sami, Tuomas ja ystävät sekä Puuha-Pete! Kaikki hahmot ovat TV:stä tuttuja ja kukin niistä elää omassa, jännittävässä maailmassaan! Pääset pelastustöihi...
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys