Satukirjat

Satukirjat

Satukirjat tempaavat mukaansa ja tarjoavat tien uusiin maailmoihin. Tutustu Akateemisen Kirjakaupan laajaan satukirjojen valikoimaan ja hanki kirja lahjaksi tai omaksi iloksi.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Lehväs VirveSidottu suomi
  1690
  Iltasatukirja kaikille Pipsa-faneille, jotka eivät malta mennä nukkumaan. Pipsaa ja Jyriä ei nukuta yhtään. Auttaisiko, jos leikittäisiin unen lähtölaskentaa? Pipsa ja Jyri laskevat yhdessä Mummi ja Ukki Possun kanssa erilaisia asioita, jotta uni tulisi paremmin.
 2. Gormley GregSidottu suomi
  1990
  Kahdeksan ihastuttavan sadun kokoelmassa seikkailee joukko hurmaavia eläinhahmoja. Kauniisti kuvitetut tarinat ovat juuri sopivan pituisia illan yhteiseen satuhetkeen ja saattelevat lapsen lempeästi unten maille. 8 lumoavaa tarinaa! Ikäsuositus 2 .
 3. Courtauld SarahSidottu suomi
  1990
  Myyntimenestyksen uusi editio! Upeat kannet ja kuvitus! Avaa kirja ja astu uljaiden keisareiden, kauniiden prinsessojen, auttavaisten keijujen ja taianomaisten eläinten lumoavaan maailmaan… Tämä viehättävä kokoelma sisältää kymmenen klassista satua muun muassa Grimmin veljeksiltä ja Hans Christian Andersenilta. Ikäsuositus 2 .
 4. Venhola HeliSidottu suomi
  1190
  Tämän hulvattoman kirjan sivuilta löytyy lyhyt satu jokaiselle viikonpäivälle. Kirjan sivuilla osallistutaan eläinten kanssa hauskaan urheilupäivään, tavataan maatilan äänekkäin kaveri ja selvitetään lampaan salaisuus. Seitsemän touhukasta tarinaa ilahduttavat pientä lukijaa.
 5. Venhola HeliSidottu suomi
  1190
  Tämän leppoisan kirjan sivuilta löytyy lyhyt satu jokaiselle viikonpäivälle. Kirjan sivuilla tavataan surffaava kilpikonna, vauhdikas hamsteri, ujo koiranpentu ja muut kaverit! Seitsemän seikkailua kaikenkarvaisten lemmikkien kanssa ilahduttavat pientä lukijaa.
 6. Venhola HeliSidottu suomi
  1190
  Tämän hurmaavan kirjan sivuilta löytyy lyhyt eläinsatu jokaiselle viikonpäivälle. Lue veikeitä, lyhyitä kertomuksia ja tapaa niin pieniä kuin isoja eläimiä. Tapaa karjuntaa harjoitteleva leijona, uutta kotia etsivä hiiri, seuraa kaipaava yksinäinen pöllö, luistelevat pingviinit ja muut kaverit. Uusi seikkailu odottaa jokaisena viikonpäivänä!...
 7. Venhola HeliSidottu suomi
  1190
  Tämän hurmaavan kirjan sivuilta löytyy lyhyt iltasatu jokaiselle viikonpäivälle. Uinu tähtitaivaan alla pienten seikkailijoiden kanssa, lennä satumaisella yksisarvisella, auta täydellisen upean yöasun etsimisessä ja tee kaikkea muutakin kivaa! Seitsemän leppoisaa tarinaa ilahduttavat pientä lukijaa.
 8. Lehtoranta TiinaSidottu suomi
  2690
  Suomalainen kulttuuri on viime vuosikymmeninä rikastunut kymmenillä vähemmistökulttuureilla, joiden satuperinne on tähän asti jäänyt tavoittamattomiin muilta kuin näiden kielten äidinkielisiltä puhujilta. Tiina Lehtorannan ja Lauri Otonkosken suomeksi versioimat tarinat luovat monikulttuurista siltaa, jonka avulla Suomen vähemmistökulttuurien kansa...
 9. Disney Sidottu suomi
  2190
  Komeasti kuvitettu isokokoinen kirja sisältää 11 iltasaduksi sopivaa Star Wars -tarinaa.
 10. Mitä tapahtuu, kun prinsessa Hilirimpsis kuulee kaiken väärin? Miksi möröt eivät mahdu sängyn alle? Ovatko Punajukan uudet kerrostalonaapurit noita-akkoja? Miten isä onnistuu ruokkimaan norsuiksi muuttuvat lapsensa? Hurmaavissa saduissa seikkaillaan sekä kaupungin sykkeessä että metsän siimeksessä, kohdataan monenlaisia eläimiä ja ihmeellisiä otuks...
 11. Heimonen SatuSidottu suomi
  2190
  Kahdeksan mukaansatempaavaa ja juuri sopivan mittaista My Little Pony -tarinaa.
 12. 2190
  Autojen ystävien satukokoelmassa on 12 sopivan mittaista tarinaa, joista ei vauhtia puutu.
 13. Disney Sidottu suomi
  2190
  Kiehtova satukokoelma sisältää 12 taianomaista Frozen-tarinaa, jotka ovat juuri sopivan mittaisia.
 14. 2990
  Tammen kultaiset kirjat ovat ihastuttaneet vuodesta 1952. Tämä kirja kokoaa samoihin kansiin kymmenen rakastettua, joko sarjassa aiemmin ilmestynyttä tai siinä täysin uutta Walt Disneyn prinsessatarinaa, kuten Tuhkimo, Lumikki, Prinsessa Ruusunen, Vaiana, Mulan ja monta muuta.
 15. Sidottu suomi
  2290
  Prinsessa Ruususen ihastuttava satu uudelleen musiikin säestyksellä kerrottuna.
 16. Kallion lukiolaisetSidottu suomi
  2590
  Greta Thunberg, Robin Packalen, Alexandria OcasioCortez, Alan Turing, Stephen Hawking ja yli kaksikymmentä muuta yllättävää ja tutumpaa nuorten valitsemaa sankaria! Inspiroivassa kirjassa esitellään nuorten valitsemia edelläkävijöitä, jotka sopivat roolimalleiksi paitsi nuorille myös monille vanhemmillekin. Lukiolaiset ovat kirjoittaneet tarino...
 17. Disney Sidottu suomi
  2190
  Suosikkihahmot tuudittavat lapset uneen kahdeksassa juuri sopivan mittaisessa iltasadussa.
 18. Davidson SusannaSidottu suomi
  1790
  Tämä upeasti kuvitettu satukokoelma sisältää kahdeksan unohdettua tarinaa, jotka inspiroivat ja kannustavat nyt uutta lukijasukupolvea. Uppoudu tarinoihin, joissa uskaliaat ja neuvokkaat tytöt huiputtavat jättiläisiä, taistelevat pahaa vastaan ja herättävät nukkuvia prinssejä… ja elävät tietysti onnellisina elämänsä loppuun asti....
 19. Disney Sidottu suomi
  2990
  Yhdeksän tunnelmallista tarinaa Nalle Puhista ja hänen ystävistään
 20. 2390
  Tämä lumoavien tarinoiden kokoelma herättää eloon kuusi rakastettua klassikkosatua modernisti kerrottuna. Ihastuttava kuvitus ja ajattomat tarinat viehättävät lukijaa, ja niistä on iloa koko perheen satuhetkiin yhä uudelleen ja uudelleen.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Kieli