Puuhakirjat & oppiminen

Puuhakirjat & oppiminen

View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Daynes Katie, Pym Christine (kuvitus)Nidottu suomi
  1790
  Opi piirtämään suloisia pikkukuvia helposti! Yksinkertaisista muodoista syntyy vaihe vaiheelta vaikkapa pulleita pingviinejä, mehukkaita hedelmiä tai taianomaisia yksisarvisia - kawaii-tyyliin totta kai. Näillä hauskoilla hahmoilla ja esineillä kuvitat kalentereita, päiväkirjoja ja vihkoja tai koristelet kortteja ja kutsuja. Myös kirjassa on runs...
 2. Dorling KindersleySidottu suomi
  1590
  Avaa luukut, niin saat selville, miten perhoset kehittyvät pienistä munista ryömiviksi toukiksi ja lopulta ihaniksi lentäviksi perhosiksi. Tämä hauska kuvakirja näyttää perhosen elämänkierron kaikki vaiheet. - Yllätysluukut ja vaiheittaiset kuvat paljastavat perhosen elämänkierron vaiheet - Tekstin lukeminen ääneen sopii täydellisesti esikoul...
 3. 2290
  Juhlakirja - Leonardo Da Vincistä 500 vuotta! Kirja sisältää 6 upeaa pop-up-mallia, jotka tarjoavat kolmiulotteiset versiot monista Leonardon kuuluisimmista keksinnöistä. Nämä mestariteokset, yksityiskohtaiset kuvat selityksineen ja Leonardon omat muistiinpanot herättävät henkiin hänen futuristisimmat ideansa.
 4. Puuhakirja innostaa teatterileikkiin. Kuninkaallisia, taistelijoita ja komeita kulisseja. Tämän puuhakirja kartonkisivuilta voi leikata esiintyjiä pöytäteatteriesityksiin ja hienoja kulisseja teatteriesitysten ja -leikkien lavastukseksi. Mukana on myös naamareita, joiden avulla voi muuttua vaikka 1700-luvun aateliseksi.
 5. Wormell Chris, Murray LilyNidottu suomi
  1590
  Piirrä, väritä, etsi ja ratkaise! Dinofanin tehtäväkirjan sivuilla voi värittää, piirtää mallista, täydentää kuvia, etsiä eroavuuksia ja paljon muuta. Väritä hirvittävä Tyrannosaurus rex, ympyröi kuvasta kaikki lihansyöjät ja aseta dinosaurukset kokojärjestykseen. Kirja perustuu lasten tietokirjaan Dinosaurukset, joka jatkaa suosittua Kasviku...
 6. Lego puuhakirja sisältää erilaisia tehtäviä, sarjakuvia sekä tarinan. Nelivärikuvitus. Mukana koottava legohahmo.
 7. My Little Pony -aiheinen puuhakirja leikki-ikäisille. Sivuilla on hauskoja puuhatehtäviä ratkottavaksi. Nelivärikuvitus. Mukana tarra-arkki.
 8. Ryhmä Hau -aiheinen värityskirja, jossa paljon väritettäviä sivuja perheen pienimmille. Takakannessa irti leikattava Vainu-hahmo. Mukana tarra-arkki.
 9. Vietä hauskoja hetkiä yhdistämällä pisteitä! Tämä suuri tarrapuuhakirja on täynnä erilaisia väritys- ja tarratehtäviä ja täydennettäviä kuvia. Seikkaile kivalla maatilalla tai ärjyvien dinosaurusten ja kiitävien menopelien parissa. Sisältää yli 1300 tarraa!
 10. 1290
  Ole kuuluisa muotisuunnittelija ja pue tanssahtelevia ballerinoja, lennähteleviä keijuja ja kuninkaallisia prinsessoja. Kirja sisältää yli 450 kaunista tarraa, joilla luot yli 60 upeaa asukokonaisuutta.
 11. Vesa Korpela, Susanna AppelNidottu suomi
  390
 12. Vesa Korpela, Susanna AppelNidottu suomi
  590
 13. Vesa Korpela, Susanna AppelNidottu suomi
  390
 14. Pauliina Linjama (kuvitus), Heli VenholaNidottu suomi
  490
 15. Heli Venhola, Susanna AppelNidottu suomi
  390
 16. Pauliina Linjama (kuvitus), Heli VenholaNidottu suomi
  490
 17. Huippusuosittuun Koiramäen Suomen historiaan perustuva puuhakirja, mukana myös tarroja. Sokkeloita, sanaristikoita, piilokuvia, tarroja - puuhakirja täynnä monenmoista hauskaa tehtävää ja tietoa Suomen historiasta.
 18. Haluaisitko oppia luomaan oman voimakristallisi? Tai räjäyttää ilmapallon energiasäteellä kuin Darth Vader konsanaan? Tämän kirjan avulla opit, miten! Galaktisen tiedekirjan helpot ja hauskat projektit johdattelevat nuoret nerot tieteen saloihin aikuistakin viihdyttävällä tavalla. 20 galaktisen viihdyttävää tiedeprojektia Jabba Hutt -limasta ewok...
 19. Upeasti kuvitettu atlas kierrättää lukijoita ympäri Eurooppaa ja esittelee eri maiden kulttuureja, perinteitä ja historiaa. Yli 350 tarraa sisältävä teos on huiman interaktiivinen tapa tutustua Euroopan maihin ja niiden pääkaupunkeihin ja kieliin. Tälle lennokkaalle reissulle et tarvitse lentolippua!
 20. Takacs AnjaNidottu suomi
  2390
  Ilo irti askarteluhelmistä! Supersuosittu helmibloggari jakaa ihanimmat eläinohjeensa. Mitä kaikkea voikaan saada aikaan purkillisella askarteluhelmiä ja muutamalla alustalla. Kirjassa on yli 20 suloista eläinhahmoa ja helppoa ohjetta, joista jokainen löytää omat suosikkinsa. Askartele vaikka kettu tai muuta lastenhuoneen seinä valtamereksi erilai...
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Sidosasu
Kieli