Puuhakirjat & oppiminen

Puuhakirjat & oppiminen

View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Ihana prinsessa-aiheinen puuhakirja, jossa on tehtäviä ratkottavaksi sekä erilaisia hahmoja irrotettavaksi leikkeihin. Mukana jättitarroja!
 2. Mahtava puuhakirja, jossa paljon tehtäviä ratkottavaksi sekä erilaisia ajoneuvoja irrotettavaksi leikkeihin. Mukana jättitarroja!
 3. Erilaisia väritystehtäviä Disneyn klassikot hahmoista perheen pienemmille. Mukana tarra-arkki.
 4. Muu kirjan muoto suomi
  690
  Disney Frozen-aiheinen värityskirja, josta aukeaa yksi iso kuva väritettäväksi. Kuvan koko on 70 x 100 cm! Kannessa kimalle.
 5. Ihana Disney Prinsessat -aiheinen värityskirja leikki-ikäisille. Mukana tarra-arkki. Kannessa kimalle.
 6. My Little Pony -aiheinen puuhakirja leikki-ikäisille. Sivuilla on hauskoja puuhatehtäviä ratkottavaksi. Nelivärikuvitus. Mukana tarra-arkki.
 7. Ryhmä Hau -aiheinen värityskirja, jossa paljon väritettäviä sivuja perheen pienimmille. Takakannessa irti leikattava Vainu-hahmo. Mukana tarra-arkki.
 8. Lego-puuhakirja sisältää erilaisia tehtäviä ja sarjakuvia uudesta Lego 2 -elokuvasta. Nelivärikuvitus. Mukana koottava legohahmo.
 9. Pienille lapsille sopiva Muumi -aiheinen värityskirja. Mukana tarra-arkki.
 10. 690
  Ihana Muumi -aiheinen puuhakirja, jossa erilaisia tehtäviä ratkottavaksi. Tehtävien ratkaisut kirjan lopussa. Mukana tarra-arkki.
 11. Nidottu suomi
  1190
  Irrota taitteluarkki, tee huippuhieno lennokki ja lennätä! Tämä kirja sisältää 19 erilaista irrotettavaa ja taiteltavaa paperilennokkimallia, asiantuntijavinkkejä heittämiseen ja tuunaukseen sekä ideoita lennätyskisojen järjestämiseen.
 12. 690
  Hauskoja puuhatehtäviä Disney Autot -elokuvien maailmasta leikki-ikäisille. Nelivärikuvitus. Mukana tarra-arkki.
 13. Värityskirja leikki-ikäisille. Tarra-arkki, ja kirjan kannessa on Aku Ankka -naamari, jonka voi irrottaa.
 14. Sidottu suomi
  1590
  Tähän supersäkenöivään kirjaan voit kirjoittaa omia salaisuuksiasi, mukavia ja muistettavia asioita rakkaista ystävistäsi, perheestäsi ja muista tärkeistä asioista. Kirja sisältää tehtäviä, testejä, puuhaa ja yli 500 tarraa. Se on täydellinen salaisuuksien säilyttäjä!
 15. Nidottu suomi
  1290
  Tämä kiva puuhakirja sisältää kiehtovia, eri aihepiirien sokkelotehtäviä. Seikkaile tiikereiden, lampaiden, dinosaurusten ja rakettien parissa! Yli 1000 tarraa ja irrotettavaa kuvaa.
 16. Vietä hauskoja hetkiä yhdistämällä pisteitä! Tämä suuri tarrapuuhakirja on täynnä erilaisia väritys- ja tarratehtäviä ja täydennettäviä kuvia. Seikkaile kivalla maatilalla tai ärjyvien dinosaurusten ja kiitävien menopelien parissa. Sisältää yli 1300 tarraa!
 17. 1290
  Ole kuuluisa muotisuunnittelija ja pue tanssahtelevia ballerinoja, lennähteleviä keijuja ja kuninkaallisia prinsessoja. Kirja sisältää yli 450 kaunista tarraa, joilla luot yli 60 upeaa asukokonaisuutta.
 18. Muu kirjan muoto suomi
  1190
  Tämä joulun upein puuhapakkaus sisältää tekemistä tuntikausiksi. Kahvallinen salkku sisältää neljä puuhakirjaa, kahdeksan tarra-arkkia ja irrotettavia joulukoristeita. Ratko kirjan jouluisia tehtäviä, askartele, piirrä, väritä ja pelaa pelejä! Mikä täydellinen joululahja jokaiselle lapselle! Sisältää yli 1000 tarraa. Sisältää puuhakirjat - Poro...
 19. 1190
  Huippusuosittuun Koiramäen Suomen historiaan perustuva puuhakirja, mukana myös tarroja. Sokkeloita, sanaristikoita, piilokuvia, tarroja - puuhakirja täynnä monenmoista hauskaa tehtävää ja tietoa Suomen historiasta.
 20. Nidottu suomi
  890
  Joulua kelpaa odotella tämän huikean tarrapuuhakirjan parissa! Tämä lasten paras ajanviete sisältää jouluisia tarroja, pelejä, arvoituksia, tehtäviä sekä irrotettavia pahvikoristeita ja -hahmoja. Näiden puuhien parissa aika rientää, jouluaattoa ja joulupukkia odotellessa. Sisältää yli 1000 jouluista tarraa.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Sidosasu
Kieli