Puuhakirjat & oppiminen

Puuhakirjat & oppiminen

Lasten puuhakirjat tempaavat mukaansa ja viihdyttävät. Tutustu Akateemisen Kirjakaupan laajaan lasten puuhakirjojen valikoimaan. Opeta uutta hauskalla ja viihdyttävällä tavalla.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Maailman vinkein värityskirja! Käyttämissäännöt: 1. Ei tarvi pysyä missään rajojen sisäpuolella ja koko höskän saa värittää vaikka yhdellä värillä, jos haluaa. 2. Saa sutata jos tahtoo. 3. Glitter ei ole kielletty. 4. Näitäkin sääntöjä saa rikkoa. 5. Aikuiset neuvovat vain JOS KYSYTÄÄN ja auttavat heti JOS TARVITAAN.
 2. Maailman paras puuhakirja! Olipa kerran eräs harvinaisen hieno ja hyvänhajuinen prinsessa nimeltänsä Pikkiriikki. Eräänä päivänä tällä Pikkiriikillä ei ollut niin MITÄÄN TEKEMISTÄ. Isä ja äitikin vain sanoivat, että kyllä sinä jotakin keksit ja HAHHAA lopulta Pikkiriikki keksikin! Nimittäin tämmöisen MAAILMAN PARHAAN PUUHAKIRJAN, jonka avulla ke...
 3. Mikä kumma vehmaassa kasvustossa kahisee? Riennä tutkimusretkelle villieläinten eksoottisille asuinsijoille.
 4. Hurmaavat höyhenpallerot, säpäkät sirkuttajat, terhakat tassuttelijat ja muut eläväiset eläimet kaipaavat niin hellää huolenpitoa kuin iloisia leikkihetkiä.
 5. Röh röh, miau, ihhahhaa, mää! Hyppää traktorin kyytiin ja köröttele mukaan mainioon menoon. Tutustu maatilan leppoisaan aherrukseen ja erilaisiin eläimiin kanalan kaakattajista sikalan söpöläisiin.
 6. Kaasuta kuvasta toiseen ja väritä mahtavat menopelit vauhdikkailla väreillä. Nyt mennään eikä meinata!
 7. Haukkaa unelmien hattaraa ja anna mielikuvituksen liidättää sinut satumaailmaan, jossa kaikki ihastuttava on totta!
 8. Ota vastaan hilpeä puuhahaaste! Parhaista parhaimpien puuhien parissa vierähtää iloisesti tovi jos toinenkin, sillä monipuolisesta kattauksesta löytyy vaikka minkälaisia puuhapähkinöitä. Riemastuttavia ratkaisuhetkiä!
 9. Brum brrrummm! Paina kaasu pohjaan, anna moottorin mylviä ja kiihdytä kulkupelisi komeaan kiitoon. Kurvaile tehtävästä toiseen ja väritä komeat kumijalat vauhdikkailla väreillä. Mitä enää odotat – päätä pahkaa puuhailemaan!
 10. Letkeät lemmikit kaipaavat niin rakastavaa rapsutusta kuin hauskoja telmimistuokioita. Liity mukaan ilonpitoon!
 11. Askartele, puuhaa ja harjoittele aakkosia! Tarvitset askartelutehtävien toteuttamiseen virkkuukoukun, lankaa, liimaa, sakset, värikyniä ja muita kotoa löytyviä välineitä sekä ennen kaikkea lentävän mielikuvituksen! Voit askarrella mm. tauluja, kirjanmerkkejä, kortteja, ovikylttejä ja muuta hauskaa. Aineksia tehtävien tekemiseen voit löytää myös lä...
 12. Miltä ilo tuntuu iholla? Kuinka kaipuun voi kuulla? Muumien Tunteiden harjoituskirja auttaa lasta tunteiden tunnistamisen ja kohtaamisen opettelussa. Kun miettii yhdessä, miltä lettujen tuoksu saa sisuksissa tuntumaan, alkaa pian löytää sanoja tuntemuksille. Kirjaa voi käyttää Muumien Tunnekorttien kanssa.
 13. Ackland NickSidottu suomi
  1490
  Ihana ääninappikirja viidellä erilaisella eläimen äänellä. Paina nappeja ja kuuntele! Viidakossa on äänekästä! Shh! Ikäsuositus 1 .
 14. Löydä Mozartin lumoava sävelmaailma painamalla tämän kauniisti kuvitetun kirjan painikkeita. Pienet lapset nauttivat kuullessaan metsän orkesterin heräävän henkiin. Tämän kirjan rauhoittavat melodiat ovat täydellinen tapa tuudittaa pienokaiset uneen kiireisen päivän päätteeksi. Ikäsuositus 0 .
 15. Dorling KindersleySidottu suomi
  2490
  Tapaa yli 200 LEGO® NINJAGO® -maailman minihahmoa! Tutustu mahtaviin NINJAGO-hahmoihin, kuten teiniWu’hun, kummitus-Coleen ja Harumi-avatariin. Löydä luurangot, salaperäiset vartijat, ja muut ninjojen hurjat viholliset. Sisältää ainutlaatuisen minihahmon! Ikäsuositus 6 .
 16. Suurin ja eniten ääniä – 60 ääntä varhaisen oppimisen tueksi! Auto huristaa VROOM, puhelin hälyttää RING-RING, ja robotti piipittää PIIP-PIIP, mutta mitä muita ääniä voit kuulla? Saat sen selville tämän ihastuttavan kirjan sisältämien ensimmäisten sanojen ja 60 superhauskan äänen avulla. Isokokoinen kirja 320 x 302 mm. Ikäsuositus 2 ....
 17. Ääninappikirja. Suurin ja eniten ääniä – 60 ääntä! Auto kiihdyttää VROOM, moottoripyörä kiitää ZOOM, ja juna puksuttaa TSUH TSUH, mutta millaista ääntä muut kulkuneuvot pitävät? Saat sen selville tästä mahtavasta megamasiinoita täynnä olevasta kirjasta, joka sisältää 60 jännittävää ääntä. Isokokoinen kirja 320 x 302 mm. Ikäsuositus 2 ....
 18. Lehmä ammuu MUU, porsas röhkii NÖF ja hevonen hirnuu IHAHAA. Mitä muita ääniä Piippolan vaarin maatilalla voidaan kuulla? Saat sen selville kuuntelemalla tämän ihastuttavan värikkään kirjan 60 superhauskaa ääntä. Isokokoinen kirja 320 x 302 mm. Ikäsuositus 2 .
 19. Orell NelliNidottu suomi
  1590
  Luonnostelukirja omia luovia piirroksia varten! Voit käyttää myös Luova kirjani -kirjan piirustusharjoitusten luonnosteluun. Nelli Orell on suosittu nuori tubettaja, jolla on jo noin 90 tuhatta seuraajaa. Hänet tunnetaan positiivisesta energiastaan ja ainutlaatuisesta tyylistään sekä seuraajien rakastamista piirtämisvideoista.
 20. Rotola-Pukkila MiisaSidottu suomi
  2290
  Mikä minua ilahduttaa? Missä olen hyvä ja mistä saan voimaa? Inspiroivia kysymyksiä ja paljon kirjoitustilaa toiveiden, haaveiden ja oman sisimmän tutkiskeluun. Miisa Rotola-Pukkila on suomalaisen YouTuben ehdoton tähti, jonka mmiisas- kanavalla on yli 400 000 seuraajaa. Hänet on listattu yhdeksi Suomen vaikutusvaltaisimmista naisista.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Kieli