Musiikkikirjat

Musiikkikirjat

View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Taplin Sam, Magee Luke SeguinKierreselkä suomi
  2790
  Tätä äänikirjaa aikuisetkin rakastavat! Virveli rämisee ja bassorumpu paukkuu. Paina nappia ja rumpu soi! Valitse taustamusiikki ja aloita harjoitukset. Ohjeita seuraamalla kehityt mestariksi. Rumpaliksi oppimisella ei ole ikärajaa.
 2. Pyötsiä MaaritSidottu suomi
  2690
  Kaikkien aikojen rakkaimmat laululeikit Kirjaan on koottu 110 laulun sanat ja melodiat sointuineen sekä 144 leikkiohjetta. Leikkilaulujen juhlakirja on aarreaitta päiväkotien ja muskareiden leikkihetkiin. Riemukkaat laululeikit innostavat sekä lapset että vanhemmat hulvattomaan yhdessäoloon. Laulua, iloa ja hauskoja oivalluksia!
 3. Kätkä MariSidottu suomi
  2990
  Hilla ja Liisi ovat kaksi pientä musiikintäyteistä olentoa, vähän peikkomaista, kovasti inhimillistä, iloista ja eloisaa ystävystä. Heidän seurassaan niin perheen pienempien kuin isompienkin on kerrassaan riemukasta lähteä orkesterin säestämälle seikkailulle arjen ja juhlan sattumuksiin. Hilla ja Liisi -kirjassa nähtävät hahmot ja maailmat on mus...
 4. Kunnas Mauri suomi
  3290
 5. Kunnas Mauri suomi
  2990
 6. Le Huche MagaliSidottu suomi
  1790
  Kuunnellaan rytmikästä rokkia ja hauskoja ääniä! Hauskan kuvakirjan sivujen kuvakkeita painamalla pääsee kuulemaan musiikkia ja riemastuttavia ääniyllätyksiä. Pieni iloinen Peku-koira on innostunut kitaransoitosta ja hän matkustaa Lontooseen, rock-musiikin kaupunkiin. Siellä hän tapaa monta uutta ystävää, ja yhdessä kaverukset perustavat bändin. Su...
 7. Kallio LiisaSidottu suomi
  2290
  Pikku Papu ystävineen perustaa orkesterin! Runokirja, kuvakirja, laulukirja, nuottikirja CD, kaikki samassa paketissa! 16 uutta ihanaa runoa ja laulua lapsiperheiden iloksi. Pikku Papun laulut -levyltä tuttu Pikku Papu -orkesteri on säveltänyt kirjan 16 uutta hauskaa lorua lauluiksi ja esittää ne mukana tulevalla CD-levyllä. Kirjaan on painettu m...
 8. Kari VirpiSidottu suomi
  2990
  120 tunnetun lastenlaulun oiva valikoima lapsiperheille, isovanhemmille, kerhoille ja päiväkodeille - mukana melodiat, sanat ja sointumerkit Hauskasti kuvitetun kirjan lauluvalinnat painottuvat tuttuihin pikkuväen suosikkeihin. Mukana on mm. leikkilauluja, kehtolauluja, eläinlauluja, joululauluja ja hartaita sävelmiä.
 9. Heilala KatariinaSidottu suomi
  990
  Tiernasävelmiä, tiernatietoa ja tähtitunnelmaa! Ennennäkemättömän kattava koko perheen teos tiernapojista suurenmoisen soivan kirjan muodossa. "Ja me toivotamm' onnellista ja hyvää joulua!" ovat tiernapojat laulaneet jo vuosisatojen ajan ja tekevät niin yhä tänä päivänä, tuoden joulun tullessaan. Kuuntele tiernapoikakuvaelman laulut upeina, tyylin ...
 10. Joulupukin laulukirja soi - paina nappia ja laula mukana!Kunnaksen hauskoin hahmoin kuvitetussa laulukirjassa on yli 40 rakastettua joululaulua. Niiden kaikkien sanat, melodia ja soinnut sekä mukaansatempaava säestys ovat nyt vain napin painalluksen takana.
 11. Järvenpää LeenaSidottu suomi
  3490
  Joulupuu on rakennettu, joulu on jo ovella... 30 kauneinta joululaulua: paina nappia ja laula mukana! Koko perheen iki-ihana joululaulukirja tuo joulumielen jokaiseen kotiin! Mukana pianosäestykset kaikkiin kolmeenkymmeneen lauluun. Jouluna on aikaa olla olla yhdessä ja luoda yhteisiä, rakkaita muistoja. Joululaulut ovat silta, joka yhdistää sukupo...
 12. Kallio LiisaSidottu suomi
  2090
  Pikku Papu hoitaa puutarhaa ja keksii hauskoja runoja, joissa seikkailevat puutarhan pienet asukkaat: leppäkertut, hyttyset, etanat, muurahaiset ja kastemadot.
 13. Huovi Hannele, Perkiö SoiliNidottu suomi
  1090
  Kaipaatko elämääsi Koiraräppiä, Kanapolkkaa, Revontulitanssia tai Naurunutturaa? Karvakorvan laulupurkista voi etsiä monenlaiseen tunnelmaan ja hetkeen sopivan laulun.
 14. Perkiö Soili, Huovi HanneleLehtivihko suomi
  1090
 15. Teresia Nidottu ruotsi
  1590
  Tjugo av Teresias populära barnsånger i en rikt illustrerad bok med teckningar av Bo Mossberg. Här finns bland andra de älskade Hej sa ett äpple och Det bästa med julen. Många av sångerna har tidigare publicerats av Almqvist & Wiksell men har här fått en ny inramning med fantasifulla teckningar i fyrfärg.
 16. Kruusval CatarinaSidottu ruotsi
  2290
  Kruusvals små sångböcker har blivit en jättesuccé tack vare de söta och roliga bilderna. Äntligen kommer nu sångerna med tillhörande inspelade visor i en ljudpanel - 12 klassiska visor. Bläddra, tryck och sjung!
 17. 3890
  Tryck på knappen och sjung med Barnkammarboken! Här finns ackompagnemang till 50 välkända barnvisor från barnkammarböckernas grammisbelönade skivor. Texter och noter presenteras i en härlig praktbok med illustrationer av flera av våra främsta svenska illustratörer. Bästa sång- och lekpresenten för hela familjen!
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Sidosasu
Kieli