Lasten äänikirjat

Lasten äänikirjat

Lasten äänikirjat moneen makuun. Avaa tarinoiden maailma ja inspiroi. Tutustu Akateemisen Kirjakaupan lasten äänikirjojen valikoimaan.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Nopola TiinaCD-äänilevy suomi
  1590
  Siirin äiti raivaa kotoa kaikki sellaiset tavarat, jotka eivät tuota enää iloa. Siirinkin pitäisi luopua turhista leluistaan, mutta hän ei haluaisi antaa mitään pois.
 2. Kinney JeffCD-äänilevy suomi
  2490
  Elämä yläkoulussa ei ole helppoa. Greg Heffley sen tietää jos kuka. Koulun käytävillä Gregin kaltaiset ruipelot joutuvat mennen tullen väistelemään ilkeitä gorilloja, jotka ajavat partansa kaksi kertaa päivässä.
 3. Kinney JeffCD-äänilevy suomi
  2490
  Maailmanmenestykseen nousseen sarjan kakkososassa hekotuttava huumori ja helppolukuisuus imaisevat mukaansa, kun Greg Heffley, päiväkirjaa pitävä yläkoululainen, aloittaa uuden lukuvuoden.
 4. Ohlsson KristinaCD-äänilevy suomi
  2490
  Kristina Ohlsson on osoittanut taitonsa kirjoittaa koukuttavaa kauhua aikuisille, nyt hän tarjoilee sitä myös nuorille.
 5. Parvela TimoCD-äänilevy suomi
  2190
  Opettaja näkee paljon vaivaa päästäkseen vaimonsa kanssa kesälomaristeilylle ilman oppilaitaan. Kun kyseessä on Ella ja kaverit, lopputulos on selvä. Heidän mielestään kesäloma ilman opettajaa on kuin risteily ilman risteilyisäntää. Leppoisasti alkanut reissu muuttuu nopeasti jännittäväksi seikkailuksi, tuttuun ellamaiseen tapaan.
 6. Itkonen Juha, Kajo Markus, Kyrö Tuomas, CD-äänilevy suomi
  2290
  Mikä yhdistää nykylapsia ja heidän vanhempiensa sukupolvea? Pikku Kakkosen iltasatuhetki! Pikku Kakkosen satuhetkistä tutut tarinat nyt kirjana! Maamme parhaiden tarinoitsijoiden uudet sadut ilahduttavat koko perhettä. Kokoelman saduissa seikkailevat mainiot hahmot, joiden siivellä opitaan yhtä sun toista. On poika, joka tajuaa, että joskus voi it...
 7. Lindgren AstridCD-äänilevy suomi
  2190
  Astrid Lindgrenin klassisen Melukylä-trilogian toisessa osassa tapaamme jälleen tutun lapsikatraan idyllisessä maalaismaisemassa.
 8. Nopola Sinikka, Nopola TiinaCD-äänilevy suomi
  2190
  Hauska tarina sisaruudesta ja vähän mustasukkaisuudestakin. Vilttitossu tuntuu viihtyvän turhankin hyvin Anita-kanan seurassa. Seuraa hassuja kommelluksia ja hulluja tilanteita!
 9. Parvela TimoCD-äänilevy suomi
  1690
  Ellan ja kavereiden kolme hulvatonta ratkaisua ympäristön pelastamiseksi.
 10. Nopola Sinikka, Nopola TiinaCD-äänilevy suomi
  1990
  "Onko Perun pääkaupunki Nuha, Köhä vai Lima?" Suomen suosituin räppääjä hauskuuttaa kaikenikäisiä lukijoita!
 11. Parvela TimoCD-äänilevy suomi
  2190
  Pate matkustaa Skotlantiin uhmaamaan kummituksia ja merihirviöitä. Suositun Pate-sarjan helppolukuisuus ja huikeat kuvat valloittavat kaikki seikkailijat!
 12. Palviainen Jukka-PekkaCD-äänilevy suomi
  1990
  Allu on topakka ja mielikuvituksekas tyttö, joka löytää arjestakin arvoituksen. Uudessa upeasti kuvitetussa tarinassa Allu ystävineen selvittää, miksi outo Uolevi saa vanhemmat tolaltaan.
 13. Lindgren AstridCD-äänilevy suomi
  2390
  Astrid Lindgrenin rakastetuimpiin maailmoihin kuuluu Melukylän maalaismaisema. Alun perin 70 vuotta sitten ilmestyneet kolme Melukylä-romaania julkaistaan 2019-2020 uusina, paremmin nykylukijan kielikorvaan istuvina suomennoksina WSOY:n tyylikkäässä Lindgren-klassikkosarjassa.
 14. Widmark MartinCD-äänilevy suomi
  2690
  Suosikkisarjan uudessa tarinassa Lasse ja Maija ratkovat luksuslinnan arvoitusta.
 15. Parvela TimoCD-äänilevy suomi
  1990
  Hauskassa uutuustarinassa Ella ja kaverit selvittävät sukujuuriaan, eikä hupaisilta sattumuksilta vältytä.
 16. Parvela TimoCD-äänilevy suomi
  2190
  Totta kai Pate matkustaa, kun hänen Totti-koiransa joutuu vahingossa laivatuksi salaperäiseen alukseen, jonka päämääränä on Borneon viidakko. Onneksi Pate saa seurakseen Seikkailija-Senjan, jonka päätä ei huimaa. Ei edes silloin, kun jättiläis-oranki kiidättää pelastuspartiota läpi Mulun luolaston, jossa seitsemän miljoonaa lepakkoa tuijottaa heitä...
 17. Noronen PaulaCD-äänilevy suomi
  2190
  Taivaalta tupsahtelee kummallisia tavaroita: ämpäreitä, leivänpaahtimia, kenkiä, banaaninkuoria... esineitä kolahtaa jopa opettajan päähän ja uutisankkurin pöydälle kesken lähetyksen.
 18. Widmark MartinCD-äänilevy suomi
  1990
  Vallilan jokavuotinen jalkapallon ystävyysottelu Solbackaa vastaan lähestyy. Joukkueisiin valitaan kummankin kaupungin viisi parasta pelaajaa. Vallila ei ole yleensä pärjännyt otteluissa, mutta tänä vuonna joukkueen valmentajana toimii postinkantaja Franco Bollo, joka on luvannut että Lassen ja Maijan kotikaupunki saa vihdoinkin hopeisen voittopoka...
 19. Lindgren AstridCD-äänilevy suomi
  2890
  Astrid Lindgrenin syntymän 110-vuotisjuhlan kunniaksi kuuluisat tarinat maailman vahvimmasta tytöstä saavat tuoreen ja raikkaan asun Kristiina Rikmanin uusina suomennoksina. Nyt on oikea aika uusien lukijapolvien tutustua Peppi Pitkätossuun ja vanhojen palata tuttujen kirjojen pariin uusin silmin.
 20. Parvela TimoCD-äänilevy suomi
  2590
  Ella ja kaverit musiikin pauloissa! Minä olen Ella. Olen kaksi ja puoli A -luokalla. Meillä on hurjan mukava luokka ja vielä sitäkin mukavampi opettaja. Opettaja on kamalan mukava, koska hän vie meidät konserttiin, jossa soittaa oikea sinfoniaorkesteri. - Kuka tietää, mikä on sinfonia? kysyi opettaja.- Se on pizza, vastasi Pate.- Sinä muistelet nyt...
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Kieli