Kuvakirjat

Kuvakirjat

Lasten kuvakirjat lastenkirjojen ystäville. Tutustu Akateemisen Kirjakaupan kattavaan lasten kuvakirjojen valikoimaan. Opeta lapselle uutta ja inspiroi kirjojen avulla.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Disney Sidottu suomi
  3190
  Marvel-supersankareiden matkassa joulu saapuu vauhdikkaasti!
 2. 2790
  Kirjajoulukalenteri sisältää 24 My Little Pony -seikkailua, jotka tuovat ystävyyden lämpöä joulun odotukseen.
 3. Pilkey DavSidottu suomi
  2490
  Uuden ja ennennäkemättömän sarjan alku. Kisulii yrittää ystäviensä kanssa opettaa 21 vauvasammakkoa luomaan omia sarjakuvia!
 4. Disney , Lim ElisabethNidottu suomi
  2690
  Tällaisena et ole koskaan tavannut Tuhkimoa! Vaihtoehtoinen, jännittävä "mitä jos" -tarina vie lumoavan klassikkosadun aivan uudelle tasollle.
 5. Hirvonen ElinaSidottu suomi
  2190
  Kekseliäällä Prinsessa Rämäpäällä on ratkaisu joka ongelmaan!
 6. 2990
  Eeppisen Skywalker-saagan kaikki yhdeksän elokuvatarinaa kultaisissa kansissa: Pimeä uhka, Kloonien hyökkäys, Sithin kosto, Uusi toivo, Imperiumin vastaisku, Jedin paluu, The Force Awakens, The Last Jedi ja The Rise of Skywalker. Upeasti kuvitettu kokoomateos kaikkien aikojen tieteisklassikosta on täydellistä luettavaa kaikenikäisille Star Wars -fa...
 7. Disney Sidottu suomi
  2190
  Yritteliään Aku Ankan edesottamuksia erilaisten ammattien parissa.
 8. Venhola HeliSidottu suomi
  1590
  Uppoudu satumaisiin seikkailuihin neljän ihastuttavan kertomuksen parissa. Tämän kirjan sivuilta löytyy mitä oppivaisin lohikäärme, joukko supersankareita, diskoileva nalle ja paljon muuta mielikuvitusta kutkuttavaa porukkaa perheen pienimpien iloksi ja ihmetykseksi. Sisältää sadut Taikaryhmä, Hile-keijun taikasauva, Lohikäärme pelastaa ja Maagi...
 9. Venhola HeliSidottu suomi
  1190
  Tämä hurmaava kahvallinen kirja sisältää tarinoita eläimistä ja niiden hauskoista seikkailuista. Kirjan seitsemässä kertomuksessa tapaat kovaäänisen tiikerin, rohkean pikkupöllön, leikkisiä pupuja ja monia muita! Nappaa kirjalaukkusi ja matkaa lumoavien tarinoiden pariin!
 10. Venhola HeliSidottu suomi
  1190
  Hurmaava yhden napin ääninappikirja, jossa vietetään jännittävää päivää puistossa Pandan ja hänen ystäviensä kanssa. Kirjan ääninappi elävöittää mukavaa lukuhetkeä: paina nenänapista ja kuule kahdeksaa vinkeää ääntä!
 11. Venhola HeliSidottu suomi
  1190
  Hurmaava yhden napin ääninappikirja, jossa juhlitaan Mopsin syntymäpäivää. Kirjan ääninappi elävöittää mukavaa lukuhetkeä: paina nenänapista ja kuule kahdeksaa vinkeää ääntä!
 12. Haridi Alex, Davidsson CeciliaSidottu suomi
  1890
  Arvoituksellinen hattu johdattaa Muumilaakson asukkaat taianomaiseen seikkailuun ja suureen elokuun kuutamojuhlaan.
 13. 2190
  Kolmen leppoisan sadun kokoelmassa Nalle Puh ja kumppanit huomaavat, että toisen auttamisesta tulee hyvä olo itsellekin.
 14. Garnett JayeSidottu suomi
  1290
  Kurkkaa läpän alle ja tarkkaile rakennustyömaata. Tässä taaperoiden kurkistelukirjassa on 12 vankkaa luukkua ja kurkistuskoloja. Se tutustuttaa rakennustyömaahan ja siellä liikkuviin koneisiin sekä kasvattaa käsityskykyä ja sanavarastoa. Pienokainen iloitsee uusien asioiden tutkimisesta ja luukkujen takaa löytyvistä yllätyksistä.
 15. Venhola HeliSidottu suomi
  1090
  Tässä pienokaisten ensikirjassa opitaan ensimmäisiä sanoja ja tutustutaan kisuihin. Lue lapselle kirjan tekstit ja nimeä näkemäsi. Tutkikaa kuvia, makustelkaa sanoja ja availkaa luukkuja yhdessä. Kirja harjoittaa silmän ja käden yhteistyötä, ja sivujen tukevat luukut ovat oivalliset pienille käsille. Lapsi yllättyy, tunnistaa ja ilahtuu oppimastaan...
 16. Venhola HeliSidottu suomi
  1090
  Tässä pienokaisten ensikirjassa opitaan ensimmäisiä sanoja ja tutustutaan hauvoihin. Lue lapselle kirjan tekstit ja nimeä näkemäsi. Tutkikaa kuvia, makustelkaa sanoja ja availkaa luukkuja yhdessä. Kirja harjoittaa silmän ja käden yhteistyötä, ja sivujen tukevat luukut ovat oivalliset pienille käsille. Lapsi yllättyy, tunnistaa ja ilahtuu oppimastaa...
 17. Disney Sidottu suomi
  1090
  Tammen kultaiset kirjat ovat ihastuttaneet vuodesta 1952. Sarja täydentyy uusilla klassikkokertomuksilla, joista nyt vuorossa Frozenin Annan tarina.
 18. Disney Sidottu suomi
  1090
  Tammen kultaiset kirjat ovat ihastuttaneet vuodesta 1952. Sarja täydentyy uusilla klassikkokertomuksilla, joista nyt vuorossa Frozenin Elsan tarina.
 19. Ihana matkapaketti sisältää viisi prinsessakirjaa täynnä innostavaa luettavaa ja puuhaa!
 20. Hill EricSidottu suomi
  1490
  Puppe on päässyt isän mukana tutustumaan maatalon eläimiin. Hän pääsee kurkistamaan talliin ja navettaan, tapaa pikkupossuja ja löytää pyykkikorista kissanpoikia.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Kieli