Katselukirjat

Katselukirjat

Lasten katselukirjat moneen makuun. Tutustu Akateemisen Kirjakaupan monipuoliseen lasten katselukirjojen valikoimaan ja hanki kirja lahjaksi tai oman lapsen iloksi.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. 990
  Helikoptereita, laivoja, polkupyöriä, kaivureita ja kuumailmapalloja… Värikkään etsimiskirjan sivut vievät rakennustyömaalta puistoon ja maatilalta kaupungin vilinään. Sinun tehtäväsi on etsiä kuvista erilaiset menopelit. Löydätkö myös vallattoman Serge-koiran, joka on karannut jokaiselle aukeamalle? Kirjan reunaan lovetun valikon kulkuneuvot vie...
 2. 990
  Leikki-ikäisille sopivan etsimiskirjan sivuilla seikkaillaan ympäri maailmaa ja etsitään eläimiä niin hiekka-aavikolta kuin merenpinnan alta. Löydätkö myös Veli Vaaralan, joka on joutunut kiipeliin jokaisella aukeamalla? Kirjan reunaan lovetun valikon eläimet vievät aina uuteen ympäristöön ja etsimistehtävien ääreen. Etsimisen lisäksi kuvista voi...
 3. Federica IossaSidottu suomi
  1690
  Pienet lapset nauttivat kuullessaan lumoavia talvisia ääniä, kun he painavat tämän kauniisti kuvitetun kirjan sivuilla olevia äänipainikkeita. Kirjasarjassa aiemmin ilmestyneet Lasten unikirja ja Laulava puutarha -kuvakirjat.
 4. Tässä pienten lasten ääninappikirjassa tutustutaan hälytysajoneuvoihin. Kirjan neljä äänipainiketta siivittävät pelastushelikopterin ja -veneen, ambulanssin ja poliisiauton jännittäviä pelastustehtäviä.
 5. Oppi & iloPahvisivuinen kirja suomi
  1590
  Mitä on tarjolla aamupalalla? Millaisia asioita kuuluu kylpyhetkeen? Iloisesti kuvitettu kirja on täynnä tuttuja asioita ja esineitä. Sanoja voi kuunnella äänipainikkeista ja harjoitella niitä toistamalla. Sanavarasto ja puhe kehittyvät kirjan parissa. Yksityiskohtien etsiminen ilahduttaa pientä lukijaa.
 6. Oppi & iloPahvisivuinen kirja suomi
  1590
  Millaisia asioita voi nähdä uimarannalla? Entä kirjastossa tai neuvolassa? Iloisesti kuvitettu kirja on täynnä tuttuja asioita ja esineitä. Sanoja voi kuunnella äänipainikkeista ja harjoitella niitä toistamalla. Sanavarasto ja puhe kehittyvät kirjan parissa. Yksityiskohtien etsiminen ilahduttaa pientä lukijaa.
 7. Kati tahtoo leikkiä. Mutta missä kaverit ovat? Kääntele läppiä ja tule mukaan etsimään! Liikuteltavia kuvia.
 8. Kati tahtoo leikkiä. Missä korjaamon kaverit ovat? Kääntele läppiä ja tule mukaan etsimään! Liikuteltavia kuvia.
 9. Katsele kuvia ja koskettele jännittäviä pintoja! Kirja esittelee luontoaihisia sanoja aihepiireittäin. Sanat on kirjoitettu isoilla kirjaimilla. Kosketeltavaa, kuvia ja sanoja. Suurikokoinen.
 10. Kallio LiisaSidottu suomi
  1690
  Värit haltuun Pikku Papun seurassa!Katselukirja perheen pienimmille vie lapset sirkuksen ja värien maailmaan. Suosittuja Pikku Papu -kirjoja on myyty jo yli 90 000 kappaletta.Iloinen kilpikonna pikku Papu ja sen ystävät osaavat monta taitavaa temppua.Kun kurkistat sisään puutarhan väen värikkääseen sirkukseen, näet ne kaikki!Kuvakirja kaikkein pien...
 11. Oppi & iloPahvisivuinen kirja suomi
  690
  Yhdistele, oivalla ja hassuttele! Jokaisen sivun iloiset eläimet on jaettu kahteen osaan - päähän ja kehoon. Yhdistelemällä osia saat rakennettua yli 150 erilaista yhdistelmää. Tämä viehättävä kirja viihdyttää taaperoita yhä uudelleen.
 12. Patricelli LesliePahvisivuinen kirja suomi
  1290
  Pahvisivuinen kirja. Suussa tuntuu oudolta. Ikeniä juimii ja kutittaa, kuola valuu valtoimenaan. Pienokaisen suussa pilkottaa jokin hohtava, valkoinen ja vahva… Ihka ensimmäinen hammas! Kohta niitä on jo kokonainen rivi, ja ne ovat superteräviä! Riemastuttavan ja humoristisen kirjan parissa pienokainen voi käydä läpi merkittävän elämänvaiheen ja ...
 13. Lloyd-Jones Sally, Jeram AnitaPahvisivuinen kirja suomi
  990
  Pikku pupulle tulee vessahätä kesken eväsretken. Aikaa ei ole hukattavaksi, on päästävä kiireesti pissalle... Suloisesti kuvitettu tarina marssittaa potalle pupun lisäksi joukon muitakin eläinystäviä – ja yhden hurjan haisuhirviön. Pottajuhliin on kutsuttu myös kaikki potalla käymistä harjoittelevat ihmislapset! Mukana kurkistuspeili....
 14. Lee Lon (kuv.)Pahvisivuinen kirja suomi
  1090
  Mikä on valtamerten suurin olento tai savannin nopein kissaeläin? Avaa luukku, niin saat tietää!
 15. Yoon Naray (kuv.)Pahvisivuinen kirja suomi
  1090
  Tutustu ihmiskehon ihmeisiin! Jännittävien tietoluukkujen avulla opit monia kutkuttavia asioita elimistöstäsi.
 16. Shin Yujin (kuv.)Pahvisivuinen kirja suomi
  890
  Nouse kiltin Inna-lohikäärmeen selkään ja lähde sen kanssa taianomaiselle matkalle! Ripaus taikaa -sarja: Kimaltavakantisissa kirjoissa on kuvia, joita pieni lukija voi itse liikutella ja pyöritellä.
 17. Shin Yujin (kuv.)Pahvisivuinen kirja suomi
  890
  Opettele pikkunoitien kanssa uusia taikoja ja liidätä heidän luutansa lentoon. Ripaus taikaa -sarja: Kimaltavakantisissa kirjoissa on kuvia, joita pieni lukija voi itse liikutella ja pyöritellä.
 18. Shin Yujin (kuv.)Pahvisivuinen kirja suomi
  890
  Astu Arvi Yksisarvisen kiehtovaan maailmaan! Liikuteltavat kuvat herättävät taikametsän eloon. Ripaus taikaa -sarja: Kimaltavakantisissa kirjoissa on kuvia, joita pieni lukija voi itse liikutella ja pyöritellä.
 19. Astu yksisarvisten ja taikojen lumoavaan maailmaan! Leiki kirjan hurmaavalla käsinukella ja auta Välke-nimistä yksisarvista toteuttamaan Kukintometsän keijujen toiveet. Kaikki kolme saavat yhden yksisarvistoiveen, lue kuinka Välke onnistuu taioissaan ja mitä Kukintometsässä sitten tapahtuukaan...
 20. 1090
  Pienten sorminukkekirja, jossa mukana nallen tassut. Kirjan sivuilla pääsee mukaan pienen nallen seikkailuihin.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Sidosasu
Kieli