Katselukirjat

Katselukirjat

Lasten katselukirjat moneen makuun. Tutustu Akateemisen Kirjakaupan monipuoliseen lasten katselukirjojen valikoimaan ja hanki kirja lahjaksi tai oman lapsen iloksi.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Satukirja pohjautuu syksyllä 2021 ensi-iltansa saavaan My Little Pony –elokuvaan. Ikäsuositus 3 .
 2. Iossa FedericaSidottu suomi
  1790
  Pienet lapset nauttivat, kun he tapaavat viidakon äänekkäät eläimet tässä ihastuttavasti kuvitetussa kirjassa ja kuulevat niiden ääniä painamalla sivuja. Uutuus bestsellersarjaan!
 3. Donaldson JuliaSidottu suomi
  990
  Huopaiset ja värikkäät luukkukirjat sopivat perheen pienimmille. Pehmoisia huopaluukkuja on kiva hypistellä. 10 kartonkisivua, joissa avattavia huopaluukkuja. Ikäsuositus 0-3 . Alkuteos Let's Find Superworm.
 4. Badstuber MartinaSidottu suomi
  890
  Mitä kaikkea tarvitaan keittiössä, ulkoillessa tai leikkiessä? Kiva katselukirja tutustuttaa pienokaisen arjen asioiden ja esineiden nimiin. Hippa Hiiren kanssa lapsi oppii arjen asioiden ja esineiden nimet kuin leikiten! Ikäsuositus 0-3 . Alkuteos 100 Erste Wörter mit Mausi Maus.
 5. Missä Puppe piileksii? on kaikkien aikojen ensimmäinen Pupen läppäkirja. Nyt kaikkien lasten suosikki julkaistaan yhdessä hellyttävän Puppe-pehmolelun kanssa. Ikäsuositus 3 .
 6. Lehväs VirvePahvisivuinen kirja suomi
  1290
  Hauska koskettelukirja pienimmille lukijoille. Suloisen värikkäät kuvat ja koskettelupinnat opettavat vaatteiden ja kenkien nimiä. Tunnustele niiden pehmeitä, liukkaita ja lämpöisiä pintoja! Tukevat pahvisivut.
 7. Laarko AnnikaSidottu suomi
  1990
  Villaveijarit ovat pieniä neulahuovutettuja eläinhahmoja, jotka seikkailevat ja puuhastelevat omassa pienessä maailmassaan. Villaveijareille perhe ja ystävät, sekä yhteisöllisyys ovat tärkeitä arvoja. He kunnioittavat perinteitään ja juuriaan. Suomalaiset perinteet näkyvät vahvasti Villaveijareiden elämässä. Erilaiset luonteenpiirteet tekev...
 8. 1190
  Opi kaikki dinosauruksista ja esihistoriallisesta maailmasta lukemalla. - Luo omia dinosauruspiirroksia ja väritä esihistorialliseen maailmaan sijoittuvia upeita kuvia. - Haasta itsesi kokoamalla tarrapalapelejä ja etsimällä dinosauruksia vastaavat tarrat. - Pakene vaarallisia petoja, pelasta dinosauruksen munat ja pelaa muita jännit...
 9. Dorling KindersleyNidottu suomi
  1190
  Tämä mahtava tarraensyklopedia on täynnä kiehtovia faktoja eläinten poikasista. Täydennä oma ensyklopediasi etsimällä oikeat tarrat ja kiinnittämällä ne niille varattuihin paikkoihin. Mukana on myös ylimääräisiä tarroja, jotka voit kiinnittää haluamiisi paikkoihin. Tarrat on helppo irrottaa ja kiinnittää uudestaan. Mukana yli 600 tarraa...
 10. Dorling KindersleyNidottu suomi
  890
  Runsaasti hauskoja tehtäviä ja kiehtovia faktoja maatilan elämästä. Tapaa pörröisiä karitsoita, suloisia porsaita ja mahtailevia kukonpoikia. Uudelleenkäytettävät ja helposti irrotettavat tarrat sopivat täydellisesti pieniin käsiin! Yli 250 tarraa – mukana myös jättitarroja! Ikäsuositus 4 .
 11. Dorling KindersleyNidottu suomi
  890
  Opi kaikkea hyödyllistä traktoreista tästä informatiivisesta ja hauskasta tarrakirjasta. Valitse tarrat ja luo oma traktorikirja. Uudelleenkäytettävät, helposti irrotettavat tarrat sopivat täydellisesti pienille sormille. Mukana yli 250 tarraa! Ikäsuositus 4 .
 12. Books PuffinPahvisivuinen kirja suomi
  1790
  Pehmoinen muumikirja pörisee ja surisee hauskasti kahvasta vetämällä.
 13. Venhola HeliSidottu suomi
  1090
  Tämä hurmaava pieni ääninappikirja kutsuu pienen lukijan vauhdikkaaseen seikkailuun avaruuden halki Benin ja Novan kanssa. Painele kirjan vinkeää ääninappia tarinan aikana, sen hauska ääni elävöittää mukavaa lukuhetkeä.
 14. Taplin SamPahvisivuinen kirja suomi
  990
  Kurkista koloihin – missä mehiläinen piileksii? Tämän kirjan koloihin voi kurkistaa, niitä voi tunnustella ja niistä voi työntää sormet läpi. Kauniisti kuvitetussa teoksessa etsitään kateissa olevaa mehiläistä. Mistä pörriäinen lopulta löytyy? Ihastuttava pikkuisten sarja saa jatkoa.
 15. Jansson TovePahvisivuinen kirja suomi
  1390
  Hieno haitarikirja opettaa vauvalle tämän ihka ensimmäiset sanat. Vauvankin silmä pystyy erottamaan muumikuvien selkeät muodot ja kirkkaat värit.
 16. Sidottu suomi
  1290
  Sorminukkekirja! Kenen kanssa pikkunorsu tykkää leikkiä? Luetaan kiva tarina ja leikitään sorminukella.
 17. Sidottu suomi
  1290
  Ensimmäisten sanojen oppiminen sujuu leppoisasti, kun kuvia katsellessa voi kosketella erilaisia pintoja. Innostavaa ja kannustavaa puuhaa pienokaiselle!
 18. Noronen Paula, Kivelä MinnaSidottu suomi
  2190
  Komiikan mestarit vauhdissa: pähkähulluissa saduissa seikkailevat mm. kauhuoravat, coolit bilekissat, toimelias Kakkakikkare sekä villit vauvat.
 19. Nuotio EppuPahvisivuinen kirja suomi
  2190
  Suloinen pahvikirja vauveleille, jotka tutustuvat maailmaan maistellen ja iloisesti ihmetellen. Uusi kirjasarja on pullollaan elämän pieniä ihmeitä ja lempeää vauvahuumoria.
 20. Meripaasi HelenaSidottu suomi
  2190
  Tästä tulee paras loma ikinä! Erika on saanut haaveilemansa uuden kisakoiran, dobermanni Freyan. Christa kuvaa ja kirjoittaa tarinoita kissansa Mäyrän ensimmäisestä kesästä. Allun kesän kohokohta on agilityleiri Kirpun kanssa. Kesä on ikimuistoinen, mutta eri tavalla kuin tytöt suunnittelivat. Vaikeuksien kautta he oppivat paljon itsestään, lemm...
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Sidosasu
Kieli