Katselukirjat

Katselukirjat

Lasten katselukirjat moneen makuun. Tutustu Akateemisen Kirjakaupan monipuoliseen lasten katselukirjojen valikoimaan ja hanki kirja lahjaksi tai oman lapsen iloksi.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. 990
  Helikoptereita, laivoja, polkupyöriä, kaivureita ja kuumailmapalloja… Värikkään etsimiskirjan sivut vievät rakennustyömaalta puistoon ja maatilalta kaupungin vilinään. Sinun tehtäväsi on etsiä kuvista erilaiset menopelit. Löydätkö myös vallattoman Serge-koiran, joka on karannut jokaiselle aukeamalle? Kirjan reunaan lovetun valikon kulkuneuvot vie...
 2. 990
  Leikki-ikäisille sopivan etsimiskirjan sivuilla seikkaillaan ympäri maailmaa ja etsitään eläimiä niin hiekka-aavikolta kuin merenpinnan alta. Löydätkö myös Veli Vaaralan, joka on joutunut kiipeliin jokaisella aukeamalla? Kirjan reunaan lovetun valikon eläimet vievät aina uuteen ympäristöön ja etsimistehtävien ääreen. Etsimisen lisäksi kuvista voi...
 3. Noronen Paula, Kivelä MinnaSidottu suomi
  2190
  Komiikan mestarit vauhdissa: pähkähulluissa saduissa seikkailevat kauhuoravat, coolit bilekissat, toimelias Kakkakikkare sekä villit vauvat.
 4. Kiraly Reka - Erkintalo, JenniSidottu suomi
  1690
  Suosittu pienten lasten kuvakirja nyt saatavilla isommassa koossa. Pop pian kotona -kirjassa lapsi voi tutustua vauhdin hurmaan. Leo-poika leikkii palikoilla. Hänen paras ystävänsä Pop-lintu haluaa lähteä yksin seikkailemaan. Värikkäisiin muotoihin perustuva kirja vauhdista ja siitä, miten Pop-lintu onnistuu löytämään tiensä takaisin ...
 5. Kiraly Reka - Erkintalo, JenniSidottu suomi
  1690
  Pop ja numerot -kirjassa lapsi oppii laskemaan Pop-linnun avulla hauskojen muotojen ja hahmojen seurassa. Kirjassa tutustutaan numeroihin 1–10, sekä niiden jälkeen tuleviin tasalukuihin sata ja tuhat. Perusmuodot ja palikkaleikki innostavat pientäkin lasta numeroiden pariin.
 6. Nuotio EppuPahvisivuinen kirja suomi
  2190
  Suloinen pahvikirja vauveleille, jotka tutustuvat maailmaan maistellen ja iloisesti ihmetellen. Uusi kirjasarja on pullollaan elämän pieniä ihmeitä ja lempeää vauvahuumoria.
 7. Disney Pahvisivuinen kirja suomi
  1690
  Seikkaile yhdessä kuuluisien supersankarien kanssa!
 8. Hill EricPahvisivuinen kirja suomi
  1290
  Liikuta luukkuja ja paljasta akvaarion ihmeet – hauska kuvakirja! Puppe ja isä käyvät akvaariossa. Puppe haluaa nähdä vuokkokalan. Liikuta kirjan luukkuja ja läppiä ja näet, millaisia kaloja akvaariosta löytyy. Ikäsuositus: 1
 9. Paina ääninappia, kuuntele sävelmä ja opi tuttu tuutulaulu. Hyvää yötä, kauniita unia!
 10. Sidottu suomi
  990
  Katselukirja, valokuvakuvitus. Tunnistatko lampaan, tiikerin tai leppäkertun? Katsele eläimiä ja opi niiden nimet. Ikäsuositus 0 .
 11. Katsele suloisia eläinten poikasia ja silittele niiden pehmeitä turkkeja. Mukana koskettelupintoja! Ikäsuositus 0 .
 12. Pinnington A. C.Sidottu suomi
  1890
  Äänitehostekirja. 12 oikeaa auton ääntä sekä mahtavat valouvat! Mukana vaihdettavat paristot. Tämä kirja on kaikille lapsile ja aikuisille, joiden pulssi nousee kovaäänisen superauton kulkiessa ohi. Joidenkin mielestä kaikki nämä liikkuvat taideteokset pitävät samanlaista melua, mutta todellisen autointoilijan korviin jokaisen moottorin sävelmä...
 13. Nikunen AnttiSidottu suomi
  2090
  Sairaanhoitaja Eira Etevä on Urhon ja Onnan kaveri, joka tietää ihmiskehosta kaiken. Lähde mukaan tutkimaan ihmistä päästä varpaisiin!
 14. Karhu SatuSidottu suomi
  1690
  Mikä Pipsasta tulee isona? Rouva Gaselli kysyy lapsilta, mitä he haluavat tehdä aikuisina, mutta Pipsa ei keksi mitään. Pipsa päättää kysellä isältä ja äidiltä ja neiti Kanilta, millaista heidän työnsä on. Vekkuli kuvakirja esittelee erilaisia ammatteja pipsamaiseen tapaan.
 15. Shin YujinPahvisivuinen kirja suomi
  890
  Ihastuttavissa kirjoissa on kimallusta ja taianomaisia kuvia, joita pieni lukija pääsee itse liikuttelemaan. Erilaisia luukkuja, pyöritettäviä osia. Lähde sukeltelemaan avuliaan meriyksisarvisen kanssa. Kirjan kuvat liikkuvat laineiden lailla. Ikäryhmä 0–3 v.
 16. Shin YujinPahvisivuinen kirja suomi
  890
  Ihastuttavissa kirjoissa on kimallusta ja taianomaisia kuvia, joita pieni lukija pääsee itse liikuttelemaan. Erilaisia luukkuja, pyöritettäviä osia. Pupujussi piilottaa kaikkien riemuksi suklaamunia. Osallistu etsintään liikuttelemalla kirjan kuvia. Ikäryhmä 0–3 v.
 17. Wieslander Jujja, Nordqvist SvenPahvisivuinen kirja suomi
  890
  Seikkailunhaluinen Mimmi ei keksi yhtään syytä, miksi lehmä ei voisi kiipeillä, tasapainoilla tai maistella jääpuikkoa. Varis on hitaasti lämpiävään tapaansa kovin vastahankainen ja varoittelee ystäväänsä tavan takaa. Maatilan isännän aurinkolasit tosin ovat Variksenkin mieleen. Ikäryhmä 0–3 v.
 18. Yoon NarayPahvisivuinen kirja suomi
  1090
  10 kartonkisivua, joissa avattavia luukkuja. Avattava jättiaukeama kirjan lopussa. Opi leikin lomassa kiehtovia asioita omasta Maa-planeetastamme! Mistä sade tulee? Entä minkä eläimen ruoka on vaaleanpunaista? Tämän hauskan kirjan avulla pääset kurkistamaan maapallon ihmeisiin. Avattavien luukkujen takaa löytyy vinkkejä myös pienelle ympäris...
 19. Mills DanielPahvisivuinen kirja suomi
  1290
  Katso, kosketa ja tutustu karhulle mieluisiin puuhiin! Tässä hurmaavassa kirjassa on kujeileva kuvitus ja kiehtovia pintoja, joita voi koskettaa.
 20. Iossa FedericaSidottu suomi
  1690
  Pienet lapset nauttivat, kun he painavat tämän kauniisti kuvitetun kirjan sivuilla olevia äänipainikkeita. Uutuus bestsellersarjaan!
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Sidosasu
Kieli