Katselukirjat

Katselukirjat

Lasten katselukirjat moneen makuun. Tutustu Akateemisen Kirjakaupan monipuoliseen lasten katselukirjojen valikoimaan ja hanki kirja lahjaksi tai oman lapsen iloksi.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. 990
  Helikoptereita, laivoja, polkupyöriä, kaivureita ja kuumailmapalloja… Värikkään etsimiskirjan sivut vievät rakennustyömaalta puistoon ja maatilalta kaupungin vilinään. Sinun tehtäväsi on etsiä kuvista erilaiset menopelit. Löydätkö myös vallattoman Serge-koiran, joka on karannut jokaiselle aukeamalle? Kirjan reunaan lovetun valikon kulkuneuvot vie...
 2. Venhola HeliSidottu suomi
  1090
  Tämä hurmaava pieni ääninappikirja kutsuu pienen lukijan vauhdikkaaseen seikkailuun avaruuden halki Benin ja Novan kanssa. Painele kirjan vinkeää ääninappia tarinan aikana, sen hauska ääni elävöittää mukavaa lukuhetkeä.
 3. Jansson TovePahvisivuinen kirja suomi
  1390
  Hieno haitarikirja opettaa vauvalle tämän ihka ensimmäiset sanat. Vauvankin silmä pystyy erottamaan muumikuvien selkeät muodot ja kirkkaat värit.
 4. Sidottu suomi
  1290
  Sorminukkekirja! Kenen kanssa pikkunorsu tykkää leikkiä? Luetaan kiva tarina ja leikitään sorminukella.
 5. Sidottu suomi
  1290
  Ensimmäisten sanojen oppiminen sujuu leppoisasti, kun kuvia katsellessa voi kosketella erilaisia pintoja. Innostavaa ja kannustavaa puuhaa pienokaiselle!
 6. Noronen Paula, Kivelä MinnaSidottu suomi
  2190
  Komiikan mestarit vauhdissa: pähkähulluissa saduissa seikkailevat mm. kauhuoravat, coolit bilekissat, toimelias Kakkakikkare sekä villit vauvat.
 7. Nuotio EppuPahvisivuinen kirja suomi
  2190
  Suloinen pahvikirja vauveleille, jotka tutustuvat maailmaan maistellen ja iloisesti ihmetellen. Uusi kirjasarja on pullollaan elämän pieniä ihmeitä ja lempeää vauvahuumoria.
 8. Meripaasi HelenaSidottu suomi
  2190
  Tästä tulee paras loma ikinä! Erika on saanut haaveilemansa uuden kisakoiran, dobermanni Freyan. Christa kuvaa ja kirjoittaa tarinoita kissansa Mäyrän ensimmäisestä kesästä. Allun kesän kohokohta on agilityleiri Kirpun kanssa. Kesä on ikimuistoinen, mutta eri tavalla kuin tytöt suunnittelivat. Vaikeuksien kautta he oppivat paljon itsestään, lemm...
 9. Lambert JonnyPahvisivuinen kirja suomi
  1690
  Kukkuluuruu, sehän on kaivuri! Puskutraktori saapuu työmaalle. Talon rakentaminen voi alkaa! Tarvitaan jyrä, kauhakuormaaja, kippikuorma-auto ja haarukkanosturi. Jonny Lambertin kauniisti kuvitettu kirja herättää henkiin talonrakennustyömaan. Suurten läppien alta löytyy mukavia yllätyksiä. Kohderyhmällä testattu, toimiva paketti....
 10. Hill EricPahvisivuinen kirja suomi
  1890
  Soiva ääninappikirja kaikille Pupen ystäville. Tule mukaan Pupen kivaan musiikkituokioon! Kurkista luukkujen alle ja paina ääninappeja. Iloisessa kirjassa riittää katseltavaa moneksi kerraksi.
 11. Disney Pahvisivuinen kirja suomi
  990
  Hauskasti muotoon leikattu pahvikirja houkuttelee tutustumaan Tuhkimoon, Belleen ja muihin ihaniin Disney-prinsessoihin. Kirja pysyy helposti pikku kätösissä.
 12. Taplin SamPahvisivuinen kirja suomi
  1590
  Älä kutita virtahepoa, se saattaa hekottaa! Pehmeät, tunnusteltavat pinnat houkuttelevat pikkukäsiä paijaamaan eläimiä. Riemu on suurta, kun eläimet ratkeavat kosketuksesta nauruun!
 13. Iossa FedericaSidottu suomi
  1790
  Pienet lapset nauttivat, kun he tapaavat viidakon äänekkäät eläimet tässä ihastuttavasti kuvitetussa kirjassa ja kuulevat niiden ääniä painamalla sivuja. Uutuus bestsellersarjaan!
 14. Disney Pahvisivuinen kirja suomi
  1690
  Tervetuloa Disneyn prinsessojen juhliin!
 15. Disney Pahvisivuinen kirja suomi
  1690
  Seikkaile yhdessä kuuluisien supersankarien kanssa!
 16. Hill EricPahvisivuinen kirja suomi
  1290
  Liikuta luukkuja ja paljasta akvaarion ihmeet – hauska kuvakirja! Puppe ja isä käyvät akvaariossa. Puppe haluaa nähdä vuokkokalan. Liikuta kirjan luukkuja ja läppiä ja näet, millaisia kaloja akvaariosta löytyy. Ikäsuositus: 1
 17. 1990
  Kirja, jota voit koskettaa, tunnustella ja kuunnella! Kosketa papukaijan nokkaa ja alpakan turkkia, kokeile, miten sileä koalan turkki on, ja kuuntele niiden ääniä.
 18. Sidottu suomi
  990
  Katselukirja, valokuvakuvitus. Tunnistatko lampaan, tiikerin tai leppäkertun? Katsele eläimiä ja opi niiden nimet. Ikäsuositus 0 .
 19. Pinnington A. C.Sidottu suomi
  1890
  Äänitehostekirja. 12 oikeaa auton ääntä sekä mahtavat valouvat! Mukana vaihdettavat paristot. Tämä kirja on kaikille lapsile ja aikuisille, joiden pulssi nousee kovaäänisen superauton kulkiessa ohi. Joidenkin mielestä kaikki nämä liikkuvat taideteokset pitävät samanlaista melua, mutta todellisen autointoilijan korviin jokaisen moottorin sävelmä...
 20. Nikunen AnttiSidottu suomi
  2090
  Sairaanhoitaja Eira Etevä on Urhon ja Onnan kaveri, joka tietää ihmiskehosta kaiken. Lähde mukaan tutkimaan ihmistä päästä varpaisiin!
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Sidosasu
Kieli