Katselukirjat

Katselukirjat

View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Pahvisivuinen kirja suomi
  1090
  Nokkela numerokirja, jossa lapsi pääsee harjoittelemaan numeroita 1-10 eri eläinten avulla. Sivuilla tunnusteltavat kohokuviot.
 2. 1090
  Ihastuttava numerokirja, jossa lapsi voi seurata eläinten jättämiä reittejä sormellaan ja oppia numeroita. Sivuilla sormilla tunnusteltavia uria.
 3. Pahvisivuinen kirja suomi
  690
  Valokuvia eläimistä perheen pienempien katseltavaksi. Pieni ja kevyt kirja sopii hyvin lapsen käteen.
 4. Hill EricSidottu suomi
  1390
  Kurkistusluukkujen takaa paljastuu monta hauskaa yllätystä. Mummolassa Puppe pääsee puutarhatöihin ja löytää ukin puutarhasta jotakin erityisen kiinnostavaa.
 5. Metsola Aino-MaijaSidottu suomi
  1990
  Marimekon suunnittelijan katselukirjassa sukelletaan värien ja muotojen maailmaan. Lapset rakastavat värikkäiden kuvien tutkimista tukevilta pahvisivuilta ja sanojen toistelua yhä uudelleen. Suositussa sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet kirjat Ensimmäiset eläimet ja Tärkeitä sanoja.
 6. Oppi & IloPahvisivuinen kirja suomi
  1090
  Mitä lehmä sanoo? Entä lammas tai ankka? Ja mikä saparohäntä kurkistaa heinäpaalien takaa? Oppi&ilon Kurkkaa! MAATILA -sanakirjassa nimetään pikkueläimiä ja vastataan hauskoihin kysymyksiin. Kirja kehittää sanavarastoa ja hienomotoriikkaa. Itse liikuteltavat kuvaelementit ilahduttavat lapsia vauvoista leikki-ikäisiin.
 7. Mélisande Luthringer (kuvitus)Sidottu suomi
  1390
  Tule tutkimaan ihmistä! Tarkkaile kehoa, tunteita ja aisteja, peseydy ja käy lääkärissä. Vastaile kysymyksiin ja liikuttele kirjan osia. Mukavia luku- ja leikkihetkiä! Liikuteltavia osia! Ikäsuositus: 1
 8. Puuhaile, askartele, leivo ja laula Myyrän kanssa! Jättikokoisessa kaksipuolisessa Myyrän joulukalenterissa on 24 minikirjaa, yksi kullekin adventtiajan aamulle. Mikäs sen mainiompaa kuin luukusta löytyvä pikku kirja, joka innostaa värittämään, askartelemaan, opettelemaan kirjaimia, numeroita, kellonaikoja tai muuta hauskaa!  Joululeivontaa ja joul...
 9. Suurin ja eniten ääniä – 60 eläinääntä! Leijona KARJUU, kissa NAUKUU, ja apina ääntelee OO-OO, AA-AA, mutta millaisia ääniä muut eläimet päästävät? Saat sen selville tästä mahtavasta eläimiä täynnä olevasta kirjasta, joka sisältää 60 hauskaa ääntä.
 10. Suurin ja eniten ääniä – 60 ääntä! Auto kiihdyttää VROOM, moottoripyörä kiitää ZOOM, ja juna puksuttaa TSUH TSUH, mutta millaista ääntä muut kulkuneuvot pitävät? Saat sen selville tästä mahtavasta megamasiinoita täynnä olevasta kirjasta, joka sisältää 60 jännittävää ääntä.
 11. kids.fiSidottu suomi
  1690
  Lapset nauttivat, kun he voivat kääntää rattia, leikkiä paloauton kuljettajaa ja pelastaa päivän. Kuuntele, kuinka paloletku ruiskuttaa vettä ja sireeni ulvoo, ja pidä hauskaa 11 upean paloautoäänen parissa.
 12. Dorling KindersleySidottu suomi
  1690
  Avaa luukut ja kuuntele nallekarhun lakin kulkusten helinää, poron rouskutusta ja muita hauskoja ääniä tässä valon aktivoimassa äänikirjassa. - Kirjan leikkien kautta lapsi omaksuu kirjojen käytön - Kurkisteluleikki antaa palkitsevia kokemuksia aktiivisuudesta - Tekstin lukeminen ääneen edistää kielellisten taitojen kehittymistä...
 13. Joachim ReadmeNidottu suomi
  990
  Yhdestoista vuosikerta on maaginen! Vitsien euforia elää ja tuottaa elämää suurempia tuntemuksia. Evoluutiotutkijat voisivat miettiä, onko inhimillistäelämää ilman huumoria? Tai jos sitä esiintyy, lienee se kutakuinkin tylsää. Elämä ilman huumoria ei ole elämää. Tutkijat pohtivat yhtenään, onko nuoruuden lähdettä ja miten vanhenemista voisi hida...
 14. JCBSidottu suomi
  1290
  On aika käynnistää kauhakuormaaja, sillä rakennusryhmä aikoo rakentaa lammen kaikille eläimille. Käännä rattia, tööttää torvea ja paina kaasua tämän tarinan mukana samalla, kun liityt JCB-ryhmään kiireisellä rakennuspaikalla.
 15. Hill EricPahvisivuinen kirja suomi
  1590
  Läppiä ja ääniä - näistä pikkuväki riemastuu! Pahviläppien taakse kätkeytyvien yllätysten lisäksi lapsi tutustuu viiteen erilaiseen
 16. Oppi & IloPahvisivuinen kirja suomi
  1690
  Mitä ääniä kotona kuuluu? Kuunnellaan ääniä ja tuotetaan niitä itse. Sanavaraston lisäksi kirja kehittää hienomotoriikkaa. Itse liikuteltavat kuvaelementit tekevät lukuhetken hauskaksi niin vauvalle kuin leikki-ikäisellekin. Oppi&ilon toiminnallinen ääninappikirja perheen pienimmille!
 17. Oppi & IloPahvisivuinen kirja suomi
  1690
  Miten villieläimet ääntelevät? Kuunnellaan ääniä ja tuotetaan niitä itse. Sanavaraston lisäksi kirja kehittää hienomotoriikkaa. Itse liikuteltavat kuvaelementit tekevät lukuhetken hauskaksi niin vauvalle kuin leikki-ikäisellekin. Oppi&ilon toiminnallinen ääninappikirja perheen pienimmille!
 18. Sam TaplinPahvisivuinen kirja suomi
  1190
  Kurkista koloon - näkyvätkö siellä norsun varpaat? Jos luulet löytäneesi norsun, saat jatkaa etsintää. Valkeat varpaat paljastuvatkin kotiloiksi! Ja banaanipuun takaa kuikuileva silmä kuuluukin gorillalle! Pienen kirjan paksuilta, värikkäiltä sivuilta etsitään norsua. Mistä se lopulta löytyy?
 19. Disney Prinsessat Tarinan taikaa -palapelikirjassa on 5 x 30 palaa.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Sidosasu
Kieli