Helppolukuiset lastenkirjat

Helppolukuiset lastenkirjat

Helppolukuiset lastenkirjat tempaavat mukaansa. Tutustu Akateemisen Kirjakaupan kattavaan helppolukuisten lastenkirjojen valikoimaan. Anna lapselle mahdollisuus oppia uutta ja inspiroitua lukemalla.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Hallava AnnaSidottu suomi
  1090
  Liljan yksisarviset aloittaa uuden Lukupalat-sarjan. Pastellisävyin kuvitettu ja helppolukuinen kirja seuraa yksisarvisten vauhdikasta tallia.
 2. Heinonen Henna HelmiSidottu suomi
  1090
  Uusi helppolukuinen sarja tyttöpoppoosta ja cheerleadingistä. Mukana myös supersöpö Patteri-koira, joka toimii joukkueen maskottina!
 3. Männikkölahti HannaNidottu suomi
  3190
  10-vuotiaan Vilja Vainiston elämä muuttuu, kun Rosvolat ryöstävät hänet keskellä kaunista kesäpäivää. Alkujärkytyksen jälkeen Vilja tutustuu Rosvolan perheeseen ja oppii nauttimaan rosvoelämän vapaudesta. Mutta mitä tapahtuu syksyllä, kun Viljan pitäisi palata kotiin ja kouluun? Me Rosvolat on Siri Kolun suositun kirjasarjan ensimmäinen osa. Se il...
 4. Viinikainen TaruSidottu suomi
  1090
  "Minulla on puputakki, pupupyörä ja pupureppu, enkä minä lähde minnekään ilman pupunkorviani." Neppari ja Neiti Lutunen aloittaa uuden helppolukuisen Lukupalat-sarjan.
 5. Lipasti RoopeSidottu suomi
  1090
  Helppolukuinen, runsaasti kuvitettu Lukupalat-sarja on tehty juuri lukemaan oppineille. Hurja ja hauska Aavepartio yksin kotona on ahmittava kerralla loppuun!
 6. Gravel EliseSidottu suomi
  2390
  Lapsieläintieteilijä Olgan ja hänen lemmikkinsä Njään elämä muuttui, kun Njäästä tuli äiti. Nyt Olgan kodissa asuu kahdeksan hurmaavan outoa olgamus naurettaviliusta, ja elämä on täynnä melskettä, sateenkaarikakkaa ja suloista sekasortoa.
 7. Milway AlexNidottu suomi
  1790
  ”Hotelli Flamingo on nopealukuinen ja kivasti kuvitettu hyvänmielen kirja, joka sopii erityisesti eskarilaisille ja alakoululaisille. Aurinkoinen kirja kannustaa olemaan reilu ja kunnioittamaan toisia.” – Lukemo
 8. Widmark MartinSidottu suomi
  1890
  Vallilassa kuvataan elokuvaa, ja asukkaat ovat haljeta uteliaisuudesta. Poliisimestarillekin tarjotaan pientä roolia – sillä ehdolla, että hän suostuu sulkeutumaan häkkiin saadakseen yhteyden tunteisiinsa. Ja kuinka ollakaan, samana yönä kun kaupungin ainoa poliisi istuu lukkojen takana, optikkoliikkeeseen murtaudutaan. Vielä oudommaksi tilanne muu...
 9. Hurme VuokkoSidottu suomi
  1090
  Eläinhoitola Pehmo ajautuu kaaoksen partaalle, kun potilaat alkavat saada outoja oireita. Helppolukuinen kirjasarja on täynnä hauskoja käänteitä ja söpöjä pehmoja (sekä rähmää ja paiseita).
 10. Wickström MikaSidottu suomi
  1090
  Lukupalat-sarjasta tuttu Totti on menossa ensimmäiselle jalkapalloleirilleen. Kommelluksia on luvassa, kun hän pakkaa mukaansa myös pallokoira Kaapon.
 11. Widmark MartinSidottu suomi
  2290
  Lasse-Maijan kesälomakirja tarjoaa hauskaa luettavaa ja ratkottavaa alakouluikäisille.
 12. Bross Helena, Ilves KadriSidottu suomi
  1490
  Koko luokka on uimakoulussa. Eelistä se on hauskaa, mutta Omar palelee eikä saa juonesta kiinni. Onneksi Eeli osaa auttaa. Pienaakkosin tavutetut Pikku lukuavaimet tukevat lapsen ensiaskelia lukemisen parissa. Ikäryhmä 5 .
 13. Bross Helena, Ilves KadriSidottu suomi
  1490
  Eeli tekee hienosti läksyt matikankirjaan. Mutta seuraavana päivänä repussa odottaa ikävä yllätys. Keksiikö Omar ratkaisun? Pienaakkosin tavutetut Pikku lukuavaimet tukevat lapsen ensiaskelia lukemisen parissa. Ikäryhmä 5 .
 14. Bross Helena, Ilves KadriSidottu suomi
  1490
  Eeli saa uudet hienot kengät. Niissä on solmittavat nauhat. Luokkaretkellä Eeli huomaa, mikä häneltä jäi illalla tekemättä. Pienaakkosin tavutetut Pikku lukuavaimet tukevat lapsen ensiaskelia lukemisen parissa. Ikäryhmä 5 .
 15. Bross Helena, Ilves KadriSidottu suomi
  1490
  Eeli ja Omar eivät malttaisi lopettaa majaleikkiä. Eeli saa jäädä Omarin luo yökylään. Se on kivaa! Mutta sitten Omar nukahtaa. Pienaakkosin tavutetut Pikku lukuavaimet tukevat lapsen ensiaskelia lukemisen parissa. Ikäryhmä 5 .
 16. Waris HelenaSidottu suomi
  1990
  Hauska, valloittavasti kuvitettu sarja lukemaan oppineille! Paimenkoiranpentu Olafin silmin maatilan elämä on täynnä ihmeitä. Joka ikinen päivä sattuu ja tapahtuu jotakin jännittävää. Monien eri eläinten lisäksi tilalla asuvat myös poika ja tyttö sekä emäntä ja isäntä, joiden touhut toisinaan ihmetyttävät Olafia. Eiväthän ihmiset pärjäisi ilman...
 17. Taube Anna, Sönnichsen ImkeSidottu suomi
  1490
  Pieni Sivi-hylje polskii iloisena aalloissa, kun yhtäkkiä iskee rajuilma. Meren tyynnyttyä hylje huomaa olevansa eksyksissä. Miten se löytäisi takaisin kotiin? Sivi kokee vähän liiankin jännittävän seikkailun, mutta onneksi se saa avukseen ystävällisen pyöriäisen. Suositussa Kirjatiikeri-sarjassa on mukavia tavutettuja ja suuraakkosin kirjoitet...
 18. Benn Amelie, Daub LeonieSidottu suomi
  1490
  Leo saa kulkea eläintenhoitaja Oton mukana kokonaisen päivän eläintarhassa! Leo oppii paljon eläimistä ja niiden hoitamisesta. Päivän päätteeksi hän saa vielä keksiä nimen suloiselle jääkarhuvauvalle. Yksi asia on Leolle selvä: eläintenhoitajan ammatti on maailman paras. Suositussa Kirjatiikeri-sarjassa on mukavia tavutettuja ja suuraakkosin ki...
 19. Grimm Sandra, Rupp DominikSidottu suomi
  1490
  Oikea kulta-aarre – tietysti Jori miehistöineen haluaa löytää sen! Mutta aarretta havittelee myös hänen veljensä Moro ja tämän piraatit. Kun kätkö viimein kaivetaan esiin, veljeksille selviää, että asiassa on jotain mätää. Se on selvitettävä pohjamutia myöten, eikä se suju ilman yhteispeliä... Suositussa Kirjatiikeri-sarjassa on mukavia tavutet...
 20. Rose Barbara, Naeko IshidaSidottu suomi
  1490
  Prinsessa Ninni ei millään keksi, mitä antaisi isälleen syntymäpäivälahjaksi. Kuninkaalla on jo kaikkea, mitä toivoa voi. Keittiöpoika Matsin ansiosta Ninnillä välähtää: hän leipoo isälle kakun! Leipominen on hurjan hauskaa, ja kaiken kukkuraksi Ninni saa lahjan itsekin... Suositussa Kirjatiikeri-sarjassa on mukavia tavutettuja ja suuraakkosin...
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Sidosasu
Kieli