Helppolukuiset lastenkirjat

Helppolukuiset lastenkirjat

Helppolukuiset lastenkirjat tempaavat mukaansa. Tutustu Akateemisen Kirjakaupan kattavaan helppolukuisten lastenkirjojen valikoimaan. Anna lapselle mahdollisuus oppia uutta ja inspiroitua lukemalla.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Hallava AnnaSidottu suomi
  1090
  Liljan yksisarviset aloittaa uuden Lukupalat-sarjan. Pastellisävyin kuvitettu ja helppolukuinen kirja seuraa yksisarvisten vauhdikasta tallia.
 2. Heinonen Henna HelmiSidottu suomi
  1090
  Uusi helppolukuinen sarja tyttöpoppoosta ja cheerleadingistä. Mukana myös supersöpö Patteri-koira, joka toimii joukkueen maskottina!
 3. Viinikainen TaruSidottu suomi
  1090
  "Minulla on puputakki, pupupyörä ja pupureppu, enkä minä lähde minnekään ilman pupunkorviani." Neppari ja Neiti Lutunen aloittaa uuden helppolukuisen Lukupalat-sarjan.
 4. Lipasti RoopeSidottu suomi
  1090
  Helppolukuinen, runsaasti kuvitettu Lukupalat-sarja on tehty juuri lukemaan oppineille. Hurja ja hauska Aavepartio yksin kotona on ahmittava kerralla loppuun!
 5. Gravel EliseSidottu suomi
  2390
  Lapsieläintieteilijä Olgan ja hänen lemmikkinsä Njään elämä muuttui, kun Njäästä tuli äiti. Nyt Olgan kodissa asuu kahdeksan hurmaavan outoa olgamus naurettaviliusta, ja elämä on täynnä melskettä, sateenkaarikakkaa ja suloista sekasortoa.
 6. Milway AlexNidottu suomi
  1790
  ”Hotelli Flamingo on nopealukuinen ja kivasti kuvitettu hyvänmielen kirja, joka sopii erityisesti eskarilaisille ja alakoululaisille. Aurinkoinen kirja kannustaa olemaan reilu ja kunnioittamaan toisia.” – Lukemo
 7. Widmark MartinSidottu suomi
  Ystävähinta:
  1418
  1890
  Vallilassa kuvataan elokuvaa, ja asukkaat ovat haljeta uteliaisuudesta. Poliisimestarillekin tarjotaan pientä roolia – sillä ehdolla, että hän suostuu sulkeutumaan häkkiin saadakseen yhteyden tunteisiinsa. Ja kuinka ollakaan, samana yönä kun kaupungin ainoa poliisi istuu lukkojen takana, optikkoliikkeeseen murtaudutaan. Vielä oudommaksi tilanne muu...
 8. Hurme VuokkoSidottu suomi
  1090
  Eläinhoitola Pehmo ajautuu kaaoksen partaalle, kun potilaat alkavat saada outoja oireita. Helppolukuinen kirjasarja on täynnä hauskoja käänteitä ja söpöjä pehmoja (sekä rähmää ja paiseita).
 9. Bross Helena, Ilves KadriSidottu suomi
  1490
  Koko luokka on uimakoulussa. Eelistä se on hauskaa, mutta Omar palelee eikä saa juonesta kiinni. Onneksi Eeli osaa auttaa. Pienaakkosin tavutetut Pikku lukuavaimet tukevat lapsen ensiaskelia lukemisen parissa. Ikäryhmä 5 .
 10. Bross Helena, Ilves KadriSidottu suomi
  1490
  Eeli tekee hienosti läksyt matikankirjaan. Mutta seuraavana päivänä repussa odottaa ikävä yllätys. Keksiikö Omar ratkaisun? Pienaakkosin tavutetut Pikku lukuavaimet tukevat lapsen ensiaskelia lukemisen parissa. Ikäryhmä 5 .
 11. Bross Helena, Ilves KadriSidottu suomi
  1490
  Eeli saa uudet hienot kengät. Niissä on solmittavat nauhat. Luokkaretkellä Eeli huomaa, mikä häneltä jäi illalla tekemättä. Pienaakkosin tavutetut Pikku lukuavaimet tukevat lapsen ensiaskelia lukemisen parissa. Ikäryhmä 5 .
 12. Bross Helena, Ilves KadriSidottu suomi
  1490
  Eeli ja Omar eivät malttaisi lopettaa majaleikkiä. Eeli saa jäädä Omarin luo yökylään. Se on kivaa! Mutta sitten Omar nukahtaa. Pienaakkosin tavutetut Pikku lukuavaimet tukevat lapsen ensiaskelia lukemisen parissa. Ikäryhmä 5 .
 13. Waris HelenaSidottu suomi
  1990
  Hauska, valloittavasti kuvitettu sarja lukemaan oppineille! Paimenkoiranpentu Olafin silmin maatilan elämä on täynnä ihmeitä. Joka ikinen päivä sattuu ja tapahtuu jotakin jännittävää. Monien eri eläinten lisäksi tilalla asuvat myös poika ja tyttö sekä emäntä ja isäntä, joiden touhut toisinaan ihmetyttävät Olafia. Eiväthän ihmiset pärjäisi ilman...
 14. Taube Anna, Sönnichsen ImkeSidottu suomi
  1490
  Pieni Sivi-hylje polskii iloisena aalloissa, kun yhtäkkiä iskee rajuilma. Meren tyynnyttyä hylje huomaa olevansa eksyksissä. Miten se löytäisi takaisin kotiin? Sivi kokee vähän liiankin jännittävän seikkailun, mutta onneksi se saa avukseen ystävällisen pyöriäisen. Suositussa Kirjatiikeri-sarjassa on mukavia tavutettuja ja suuraakkosin kirjoitet...
 15. Grimm Sandra, Rupp DominikSidottu suomi
  1490
  Oikea kulta-aarre – tietysti Jori miehistöineen haluaa löytää sen! Mutta aarretta havittelee myös hänen veljensä Moro ja tämän piraatit. Kun kätkö viimein kaivetaan esiin, veljeksille selviää, että asiassa on jotain mätää. Se on selvitettävä pohjamutia myöten, eikä se suju ilman yhteispeliä... Suositussa Kirjatiikeri-sarjassa on mukavia tavutet...
 16. Lipasti RoopeSidottu suomi
  1090
  Lätkä-Lauri kokeilee siipiään isomman seuran edustusjoukkueessa. Siellä pelataan kovaa, eikä ihan kaikilla ole reilut pelisäännöt hallussa.
 17. Supinen MiinaSidottu suomi
  1090
  Kun Kokkiklubi tarttuu kauhanvarteen, tuloksena on… hirmuinen sotku. Hullunhauska Kokkiklubi-sarja vie alakoululaiset lukijat hurjiin keitoksiin.
 18. Paretskoi JyriSidottu suomi
  1190
  Aino ja Onni saavat tietää, että oma opettaja on sairaana ja tilalle tulee sijainen. He ovat kyllä kuulleet hurjia tarinoita sijaisista, mutta tätä hekään eivät osanneet odottaa. Hipin näköinen Tomppa Tajunen kutsuu oppilaita nassinkaisiksi ja puhuu porkkanaan kuin mikrofoniin. Tompan tunneilla matematiikka muuttuu laskutukseksi ja maitokin tulee h...
 19. Stutze, Vorbarch, Sturm CarolaSidottu suomi
  1690
  Annu, Erika ja Pinja ovat parhaita ystävyksiä. Annu auttaa Pinjaa koiranpennun kouluttamisessa, ja Erika ehdottaa kivaa leikkiä: majanrakennusta! Mutta kun Annu haluaa tehdä jotain muuta, tytöt joutuvat riitoihin. Onnistuuko kolmikko saamaan sovun aikaiseksi? Kolme tarinaa, joissa on tyttöenergiaa! Lukupiraatti-sarja tarjoaa hauskoja tarinoita ...
 20. Heger Ann-KatrinSidottu suomi
  1490
  Milo on huolissaan Pörrö-kissastaan ja vie sen eläinlääkärille. Kohta hän saa jo toimia eläinlääkärin apulaisena. Päivän päätteeksi selviää kaksi asiaa: kissalla ei ole mitään hätää, ja Milo tietää miksi hän ryhtyy isona! Suositussa Kirjatiikeri-sarjassa on mukavia tavutettuja ja suuraakkosin kirjoitettuja tarinoita lukemaan opetteleville....
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Kieli