Lastenkirjat

Lastenkirjat

Lastenkirjat moneen makuun. Tutustu Akateemisen Kirjakaupan laajaan lastenkirjojen valikoimaan ja löydä suosikkisi kuvakirjojen, äänikirjojen, tietokirjojen ja satukirjojen joukosta.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. 990
  Helikoptereita, laivoja, polkupyöriä, kaivureita ja kuumailmapalloja… Värikkään etsimiskirjan sivut vievät rakennustyömaalta puistoon ja maatilalta kaupungin vilinään. Sinun tehtäväsi on etsiä kuvista erilaiset menopelit. Löydätkö myös vallattoman Serge-koiran, joka on karannut jokaiselle aukeamalle? Kirjan reunaan lovetun valikon kulkuneuvot vie...
 2. Disney Sidottu suomi
  3190
  Marvel-supersankareiden matkassa joulu saapuu vauhdikkaasti!
 3. 2790
  Kirjajoulukalenteri sisältää 24 My Little Pony -seikkailua, jotka tuovat ystävyyden lämpöä joulun odotukseen.
 4. Pilkey DavSidottu suomi
  2490
  Uuden ja ennennäkemättömän sarjan alku. Kisulii yrittää ystäviensä kanssa opettaa 21 vauvasammakkoa luomaan omia sarjakuvia!
 5. Tähkäpää OttoNidottu suomi
  1990
  Tartu kynään ja lähde mukaan kartoittamaan tulevaisuutta! Telin tutkimusmatka tulevaisuuksiin -kirjassa pääset kokeilemaan, miten tulevaisuuksia voi tutkia.
 6. Tähkäpää OttoSidottu suomi
  2490
  Vaikka tulevaisuutta ei voi ennustaa, sitä voi tutkia. Mutta miten? Alakouluikäisille tarkoitettu tarinallinen tietokirja vie jännittävälle tutkimusmatkalle vaihtoehtoisiin tulevaisuuksiin. Matkaa varten kirjan päähenkilön Telin on rakennettava mielikuvitusaikakone. Mukana ovat myös Telin vanha, viisas Delfoi-nalle sekä tohelo Musta Joutsen, jonka ...
 7. Disney , Lim ElisabethNidottu suomi
  2690
  Tällaisena et ole koskaan tavannut Tuhkimoa! Vaihtoehtoinen, jännittävä "mitä jos" -tarina vie lumoavan klassikkosadun aivan uudelle tasollle.
 8. Hirvonen ElinaSidottu suomi
  2190
  Kekseliäällä Prinsessa Rämäpäällä on ratkaisu joka ongelmaan!
 9. 2990
  Eeppisen Skywalker-saagan kaikki yhdeksän elokuvatarinaa kultaisissa kansissa: Pimeä uhka, Kloonien hyökkäys, Sithin kosto, Uusi toivo, Imperiumin vastaisku, Jedin paluu, The Force Awakens, The Last Jedi ja The Rise of Skywalker. Upeasti kuvitettu kokoomateos kaikkien aikojen tieteisklassikosta on täydellistä luettavaa kaikenikäisille Star Wars -fa...
 10. Mäkipää JariSidottu suomi
  1990
  Pihlakylän sarjakuvafestarit houkuttavat elokuvaohjaaja Jake Laken palaamaan kotikaupunkiinsa ja järjestämään siellä uuden supersankarileffansa ensi-illan. Oman kylän julkkista juhlitaan monin kääntein. Koulussa rakennetaan elokuvan kunniaksi upea veistos, mutta julkistushetkellä se löytyy pahoin tuhottuna.
 11. Lipasti RoopeSidottu suomi
  2290
  Suomen suosituimman junioripelaajan, Lätkä-Laurin, peliura on vaarassa jäädä katkolle. Runsaasti kuvitettu sarja houkuttaa alakouluikäiset ja lätkästä kiinnostuneet lukemaan!
 12. Disney Sidottu suomi
  2190
  Yritteliään Aku Ankan edesottamuksia erilaisten ammattien parissa.
 13. Venhola HeliSidottu suomi
  1590
  Uppoudu satumaisiin seikkailuihin neljän ihastuttavan kertomuksen parissa. Tämän kirjan sivuilta löytyy mitä oppivaisin lohikäärme, joukko supersankareita, diskoileva nalle ja paljon muuta mielikuvitusta kutkuttavaa porukkaa perheen pienimpien iloksi ja ihmetykseksi. Sisältää sadut Taikaryhmä, Hile-keijun taikasauva, Lohikäärme pelastaa ja Maagi...
 14. Venhola HeliSidottu suomi
  1190
  Tämä hurmaava kahvallinen kirja sisältää tarinoita eläimistä ja niiden hauskoista seikkailuista. Kirjan seitsemässä kertomuksessa tapaat kovaäänisen tiikerin, rohkean pikkupöllön, leikkisiä pupuja ja monia muita! Nappaa kirjalaukkusi ja matkaa lumoavien tarinoiden pariin!
 15. 2190
  Arvokkaita kirjoja katoaa Vallilan kirjastosta. Kuinka se on mahdollista? Kaikki arvoesineethän on varustettu varashälyttimillä. Poliisimestari tarvitsee kipeästi ylimääräisiä silmäpareja kirjaston vartioimiseen, etenkin tutkijahuoneissa, joissa arvokirjoja säilytetään. Lassea ja Maijaa ei tarvitse kauaa houkutella apuun, ja pian heillä jo onkin ko...
 16. Bourne HollySidottu suomi
  2790
  Koulun lehden toimittaja Paige on tottunut elämään tekaistujen tarinoiden keskellä. Koulun suosituin tyttö Grace on kertakaikkisen ihana ihminen (valetta!). Laura varastaa toisten poikaystäviä (valetta!). Hänen oma perheensä on ihan täydellinen (valetta!). Nyt Grace seurapiireineen on koonnut high school -aikojensa ”parhaat” hetket Paigelle, jo...
 17. Venhola HeliSidottu suomi
  1190
  Hurmaava yhden napin ääninappikirja, jossa vietetään jännittävää päivää puistossa Pandan ja hänen ystäviensä kanssa. Kirjan ääninappi elävöittää mukavaa lukuhetkeä: paina nenänapista ja kuule kahdeksaa vinkeää ääntä!
 18. Venhola HeliSidottu suomi
  1190
  Hurmaava yhden napin ääninappikirja, jossa juhlitaan Mopsin syntymäpäivää. Kirjan ääninappi elävöittää mukavaa lukuhetkeä: paina nenänapista ja kuule kahdeksaa vinkeää ääntä!
 19. Kaarla Riina ja SamiSidottu suomi
  2290
  Pet Agents -sarjan viidennessä osassa Kati-en ja Ti-botin apua tarvitaan merentutkimusaluksella! Lemmikkiagentit sukeltavat Timin kanssa pinnan alle ratkaisemaan eläinpulmaa. Kati-e on päivittänyt Ti-botin vesitiiviiksi, ja vedenalainen robottityöpari osoittautuu korvaamattomaksi avuksi.
 20. Jalo Marvi, Jalo MerjaSidottu suomi
  2190
  Suositusta keppariharrastuksesta kertova, alakoululaisille suunnattu sarja on edennyt neljänteen osaan, jossa Onnentallin tytöt ottavat osaa jännittävään suunnistuskilpailuun.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Kieli