Lastenkirjat

Lastenkirjat

View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Nopola Tiina, Lindman MerviSidottu suomi
  1990
  Kuka näpistää Siirin porkkanat? Siiri ja pikku-Otto innostuvat kasvattamaan porkkanoita. He harventavat ja kastelevat viljelyksiään ja odottavat jännittyneinä, milloin saavat maistaa ensimmäistä ikiomaa porkkanaansa. Eräänä aamuna porkkanapenkissä on reikä, yksi porkkanoista on hävinnyt! Seuraavana aamuna on kadonnut jo toinen. Siiri ja pikku-Otto ...
 2. Pahvisivuinen kirja suomi
  1090
  Nokkela numerokirja, jossa lapsi pääsee harjoittelemaan numeroita 1-10 eri eläinten avulla. Sivuilla tunnusteltavat kohokuviot.
 3. 1090
  Ihastuttava numerokirja, jossa lapsi voi seurata eläinten jättämiä reittejä sormellaan ja oppia numeroita. Sivuilla sormilla tunnusteltavia uria.
 4. Pahvisivuinen kirja suomi
  690
  Valokuvia eläimistä perheen pienempien katseltavaksi. Pieni ja kevyt kirja sopii hyvin lapsen käteen.
 5. Ihana prinsessa-aiheinen puuhakirja, jossa on tehtäviä ratkottavaksi sekä erilaisia hahmoja irrotettavaksi leikkeihin. Mukana jättitarroja!
 6. Mahtava puuhakirja, jossa paljon tehtäviä ratkottavaksi sekä erilaisia ajoneuvoja irrotettavaksi leikkeihin. Mukana jättitarroja!
 7. Erilaisia väritystehtäviä Disneyn klassikot hahmoista perheen pienemmille. Mukana tarra-arkki.
 8. Muu kirjan muoto suomi
  690
  Disney Frozen-aiheinen värityskirja, josta aukeaa yksi iso kuva väritettäväksi. Kuvan koko on 70 x 100 cm! Kannessa kimalle.
 9. Ihana Disney Prinsessat -aiheinen värityskirja leikki-ikäisille. Mukana tarra-arkki. Kannessa kimalle.
 10. My Little Pony -aiheinen puuhakirja leikki-ikäisille. Sivuilla on hauskoja puuhatehtäviä ratkottavaksi. Nelivärikuvitus. Mukana tarra-arkki.
 11. Ryhmä Hau -aiheinen värityskirja, jossa paljon väritettäviä sivuja perheen pienimmille. Takakannessa irti leikattava Vainu-hahmo. Mukana tarra-arkki.
 12. Lego-puuhakirja sisältää erilaisia tehtäviä ja sarjakuvia uudesta Lego 2 -elokuvasta. Nelivärikuvitus. Mukana koottava legohahmo.
 13. Pienille lapsille sopiva Muumi -aiheinen värityskirja. Mukana tarra-arkki.
 14. 690
  Ihana Muumi -aiheinen puuhakirja, jossa erilaisia tehtäviä ratkottavaksi. Tehtävien ratkaisut kirjan lopussa. Mukana tarra-arkki.
 15. Nidottu suomi
  1190
  Irrota taitteluarkki, tee huippuhieno lennokki ja lennätä! Tämä kirja sisältää 19 erilaista irrotettavaa ja taiteltavaa paperilennokkimallia, asiantuntijavinkkejä heittämiseen ja tuunaukseen sekä ideoita lennätyskisojen järjestämiseen.
 16. 690
  Hauskoja puuhatehtäviä Disney Autot -elokuvien maailmasta leikki-ikäisille. Nelivärikuvitus. Mukana tarra-arkki.
 17. Värityskirja leikki-ikäisille. Tarra-arkki, ja kirjan kannessa on Aku Ankka -naamari, jonka voi irrottaa.
 18. Hill EricSidottu suomi
  1390
  Kurkistusluukkujen takaa paljastuu monta hauskaa yllätystä. Mummolassa Puppe pääsee puutarhatöihin ja löytää ukin puutarhasta jotakin erityisen kiinnostavaa.
 19. Sidottu suomi
  1590
  Tähän supersäkenöivään kirjaan voit kirjoittaa omia salaisuuksiasi, mukavia ja muistettavia asioita rakkaista ystävistäsi, perheestäsi ja muista tärkeistä asioista. Kirja sisältää tehtäviä, testejä, puuhaa ja yli 500 tarraa. Se on täydellinen salaisuuksien säilyttäjä!
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Sidosasu
Kieli