Romaanit

Romaanit

Romaanit moneen makuun. Tutustu Akateemisen Kirjakaupan kattavaan romaanien valikoimaan. Sukella uuteen maailmaan ja inspiroidu lukemalla.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Hislop VictoriaSidottu suomi
  3190
  Victoria Hislopin Ne, joita emme unohda on historiallinen romaani Kreikan repivästä lähihistoriasta ja henkilökohtaisten valintojen kauaskantoisista vaikutuksista.
 2. Pimenoff IdaSidottu suomi
  3190
  Poikkeuksellisen vahvasti puhutteleva esikoisromaani hylätyksi tulemisen kokemuksesta, sukupolvien yli käyvästä surusta ja elämää ylläpitävästä toivosta.
 3. Chevalier TracySidottu suomi
  3190
  Romaanisovitus yhdestä maailman hienoimmista teatteriklassikoista vie lukijan suurten tunteiden vuoristoradalle sokeeraavaan loppuun asti.
 4. Pietarinen TuukkaSidottu suomi
  3190
  Toisessa runokokoelmassaan Tuukka Pietarisen jatkaa tinkimätöntä tutkimusmatkaansa kieleen ja sen ympäristöön. Yhdellä kertaa on syntynyt kaksi kirjaa: luettu ja lukematon.
 5. Kurtto MariannaSidottu suomi
  3190
  Leppäkerttujen pilvi täyttää taivaan verenpunaisella, ja pian hyönteisiä on kadut ja kodit täynnä. Yllättävä luonnonilmiö sekoittaa kokonaisen maan ja sysää sen tuhon partaalle. Seitsemännessä pisteessä seurataan perhettä, jonka erilleen ajautuneet jäsenet yrittävät selvitä leppäkerttusateen aiheuttamasta katastrofista kukin tavallaan....
 6. Smirnoff KarinSidottu suomi
  3190
  Karin Smirnoffin ylistetty esikoisromaani saa lukijan vuoroin itkemään, vuoroin nauramaan.”Onko tämä tarina kauhea? On kyllä. Ja ei. Se on myös jännittävä, viihdyttävä ja erittäin hauska. Ennen kaikkea se on superdebyytti.” Upsala Nya Tidning
 7. Dieudonné AdelineSidottu suomi
  3190
  Kansainväliseen suurmenestykseen noussut romaani on intensiivinen, hengästyttävä lukukokemus, jossa tarun ja todellisuuden rajat häilyvät, mutta hyvä ja paha ovat aina tunnistettavissa.
 8. Pooley ClareSidottu suomi
  3190
  ”Rakastin Totuushaastetta! Lähtöasetelma on kerrassaan kutkuttava, hahmot suurenmoisia, ja on totista totta, että kaikki me narraamme. Kirja on kekseliäs ja piristävä, se viihdyttää ja mietityttää.” – Sophie Kinsella
 9. Terho SampoSidottu suomi
  3190
  Neuvosto-Viroon sijoittuva koskettava esikoisromaani historian oikuista, salaisuuksista ja selviytymisestä.
 10. O'Leary BethSidottu suomi
  3190
  Vaihtamalla paranee! Hittikirja Kimppakämpän tekijän raikas uutuus on iloinen sekoitus rakkautta, ystävyyttä ja maisemanvaihdoksia!
 11. Quinn JuliaSidottu suomi
  2990
  Astu Bridgertonin taianomaiseen maailmaan ja tapaa kahdeksan sisarusta 1800-luvun alun Englannissa. Romanttisen pukudraaman huippusarja on tulossa myös Netflixiin syksyllä 2020.
 12. Tevis WalterNidottu suomi
  990
  Beth Harmon on vain kahdeksanvuotias, kun hän tekee ensimmäiset siirtonsa shakkilaudalla. 1960-luvulla tytöt eivät pelaa shakkia, mutta pelatessaan orpo ja hyljeksitty Beth tuntee heräävänsä eloon. Siitä hetkestä lähtien shakki on hänen elämänsä tärkein asia, ja kahdeksantoistavuotiaana hän jo osallistuu USA:n avoimiin mestaruuskilpailuihin....
 13. Carty-Williams CandiceSidottu suomi
  3190
  Raikas ja rohkea romaani kaikille, jotka ovat etsineet rakkautta ja löytäneet jotain ihan muuta.
 14. Weselius HannaSidottu suomi
  3190
  Sateenkaariportaat on romaani miehen rooleista, naisvihasta, ääriliikkeiden noususta, värien muuttumisesta ja kunnian katoavaisuudesta.
 15. Barreau NicolasNidottu suomi
  890
  Viehättävä, lämmin rakkausromaani ujosta opiskelijatytöstä ja taianomaisesta kahvilasta Venetsiassa.
 16. Utrio KaariNidottu suomi
  990
  Kaari Utrion rakastettu romaani ritariajan Suomesta.
 17. Puonti KaleSidottu suomi
  2990
  Kale Puonnin Pasilan Myrkky -dekkarisarjan toisessa osassa Helsingin huumepoliisi jäljittää sumeilemattomia, huumebisnekseen kasvaneita rikollisia.
 18. Steel DanielleSidottu suomi
  3190
  Täydellisen rentoutumisen resepti: torkkupeitto, viinilasi ja Danielle Steel – romanttinen tuhkimotarina Kalifornian viinitiloilta.
 19. Modiano PatrickSidottu suomi
  3190
  Modiano antaa kasvot yhdelle kuudesta miljoonasta vainojen uhrista.
 20. McMahon JenniferSidottu suomi
  2990
  Jennifer McMahonin Talven lapset on hitaasti kytevä ja arvoituksellinen tarina aavemaisista salaisuuksista, kohtalokkaista valinnoista ja siteistä, jotka ovat liian vahvoja katkaistaviksi.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Kieli