Jännitys

Jännitys

Jännityskirjat tempaavat mukaansa. Tutustu Akateemisen Kirjakaupan monipuoliseen jännityskirjojen valikoimaan. Uppoudu kirjojen maailmaan ja lähde seikkailuun.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Sten VivecaNidottu suomi
  990
  Kuinka Nora Linde ja Thomas Andreasson oikein tutustuivat? Miten Nora päätyi asumaan yhdessä Sandhamnin kauneimmista taloista? Onko juhannuksenvietto saaristossa ikinä turvallista?
 2. Schulman NinniNidottu suomi
  890
  Ninni Schulmanin suositut pikkukaupunkidekkarit tapahtuvat tavallisten ihmisten maailmassa, kaukana glamourista ja suurkaupunkien sykkeestä. Sarjan neljäs osa Älä kerro kenellekään on kylmäävä tarina vallasta ja sen väärinkäytöstä.
 3. Sten CamillaNidottu suomi
  990
  Camilla Stenin Kadonnut kylä on ruotsalaiskirjailijan väkevä ja kylmiä väreitä nostattava jännitysromaani. Kirja vie lukijan kauas syrjäseudulle avun ulottumattomiin ja pitää otteessaan kuin arvoituksellinen hylätty kylä, joka ei aio päästää irti luokseen eksyneistä vieraista.
 4. Gads TomasNidottu suomi
  990
  Terävän psykologinen Luopiot jatkaa Pirulaisen aloittamaa rikosromaanisarjaa, jonka sydämenä on Lounais-Suomen poliisin erikoisyksikkö, Ryhmä Halme.
 5. Pirttimaa TuomoSidottu suomi
  3190
  Rikosdraamaromaani Pohjoisesta, uskonnollisesta väkivallasta, pikkurikollisista, suurpetovihasta ja isojen dieselmoottoreiden käyntiäänestä.
 6. Ropponen MarkkuSidottu suomi
  3190
  Lennokkaan huumorin siivittämänä yksityisetsivä Otto Kuhala ja hänen koiransa Hippu sienestävät kultaa palkkamurhaaja perässään.
 7. Adolfsson MariaNidottu suomi
  890
  Huippusuositun Doggerland-dekkarisarjan toinen osa Myrskyvaroitus vie viettämään sukujoulua myrskyisissä merkeissä.
 8. Ahnhem StefanNidottu suomi
  990
  Räjähtävä jatko Ahnhemin Motiivi X -romaanille ja viides romaani Fabin Riskistä kertovassa suositussa sarjassa
 9. Sarenbrant SofieSidottu suomi
  Ystävähinta:
  2190
  3190
  Supersuosion saavuttaneen Emma Sköld -sarjan viides suomennettu romaani on kuin huima vuoristorata-ajelu, jonka ei soisi ikinä loppuvan.
 10. Puonti KaleNidottu suomi
  990
  Kale Puontin Manni aloittaa Helsingin huumepoliisin työstä kertovan rikosromaanisarjan
 11. Riley LucindaNidottu suomi
  1190
  Lucinda Rileyn uutuusromaani Kuun sisar vie Tiggyn tarinan mukana uskomattomalle matkalle Skotlannin ylängöiltä Espanjan Granadaan ja Etelä-Amerikasta New Yorkin parrasvaloihin.
 12. King StephenSidottu suomi
  3190
  Neljä puhuttelevaa, yllättävää tarinaa, joissa onnen pilkahdukset ovat yhtä voimallisia kuin tuonpuoleisen kauhut.
 13. Barton FionaNidottu suomi
  1190
  Fiona Bartonin kolmas psykologinen trilleri Epäilty johtaa kadonneiden tyttöjen jäljille.
 14. King StephenNidottu suomi
  1190
  Vetävää jännitysviihdettä yliluonnollisia kykyjä omaavista lapsista, jotka suljetaan salaiseen laitokseen.
 15. Ferrante ElenaNidottu suomi
  990
  Amalian rakkaus on vahva kertomus äidin ja tyttären suhteesta, perheiden salaisuuksista, miehen ja naisen välisestä vallankäytöstä.
 16. Jewell LisaSidottu suomi
  3190
  ”Tämä vangitseva, lukutahtia kiihdyttävä romaani on sekä kuristusote kurkulla -trilleri että aidosti koskettava perhedraama.” – A. J. Finn
 17. O'Leary BethNidottu suomi
  990
  Tiffy ja Leon nukkuvat samassa sängyssä. He eivät ole koskaan tavanneet. Hauska, suloinen romaani rakkaudesta, ystävyydestä ja elämän yllätyksellisyydestä.
 18. Steel DanielleNidottu suomi
  890
  Päivien loppuun saakka kertoo maagisen rakkaustarinan kahden pariskunnan rinnakkaisista kohtaloista ja yllättävästä kohtaamisesta vuosikymmenten kuluttua. Jos rakkaus on ikuista, löytääkö se kohteensa uudelleen, toisessa elämässä?
 19. Venho JohannaNidottu suomi
  990
  Ensimmäinen nainen on historiallinen romaani Sylvi Kekkosesta. Se on romaani naisesta, joka löytää itsensä ja kirjailijanäänensä ja toivoo, että yhden elämän elettyään ehtisi vielä aloittaa toisen.
 20. Lunde MajaNidottu suomi
  990
  Havahduttava, pelottavan ajankohtainen romaani vesipulan lamauttamasta huomisesta, maailmasta, jota päivä päivältä lähestymme.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Sidosasu
Kieli