Jännitys

Jännitys

Jännityskirjat tempaavat mukaansa. Tutustu Akateemisen Kirjakaupan monipuoliseen jännityskirjojen valikoimaan. Uppoudu kirjojen maailmaan ja lähde seikkailuun.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Kaarnakari VilleSidottu suomi
  2990
  Historiallinen sotatrilleri asekätkentäoperaation salaisimmasta osuudesta, uhrauksista itsenäisyytemme puolesta.
 2. Engman PascalSidottu suomi
  3190
  Tukholman poliisissa työskentelevä komisario Vanessa Frank kohtaa naistenmurhien sarjan, joka puistattaa parkkiintuneintakin lainvalvojaa.
 3. Puonti KaleNidottu suomi
  990
  Kale Puontin Manni aloittaa Helsingin huumepoliisin työstä kertovan rikosromaanisarjan
 4. Barton FionaNidottu suomi
  1190
  Fiona Bartonin kolmas psykologinen trilleri Epäilty johtaa kadonneiden tyttöjen jäljille.
 5. Jewell LisaSidottu suomi
  3190
  ”Tämä vangitseva, lukutahtia kiihdyttävä romaani on sekä kuristusote kurkulla -trilleri että aidosti koskettava perhedraama.” – A. J. Finn
 6. Kåre Raake JohnNidottu suomi
  1190
  John Kåre Raaken Jää on arktinen trilleri, joka hyytää mieltä kuin ikirouta Pohjoisnapaa.
 7. Cornwell BernardNidottu suomi
  1190
  Bernard Cornwellin Uhtred-sarjan 11. osa Susien sota jatkaa Englannin yhdistymisen tarinaa, joka on kertomus rohkeudesta, velvollisuudesta, sodasta ja rakkaudesta.
 8. Kepler LarsSidottu suomi
  2190
  Joona Linna palaa poliisintyöhön sarjan kahdeksannessa trillerissä. Vain yksi ihminen voi auttaa häntä ratkaisemaan käsittämättömän murhan, mutta suostuuko hän yhteistyöhön Joonan kanssa?
 9. Bagge TapaniSidottu suomi
  2990
  Syksyllä 1946 entinen Valtiollisen poliisin osastopäällikkö Väinö Mujunen on asettunut mukavasti Helsingin Katajanokalle naisystävänsä Sirkan ravintolan turvapäälliköksi ja satunnaiseksi yksityisetsiväksi. Isäänsä etsivältä tiskaajatytöltä Mujunen saa tehtävän, joka sysää hänet takaisin kuohuvan 1930-luvun alkuun. Aikaan, jolloin kansakunta etsi it...
 10. Flood HeleneSidottu suomi
  2990
  Helene Floodin esikoisromaani Terapeutti on syvältä viiltävä kertomus ihmismielen hauraudesta hädän hetkellä, ja siitä, mitä kaikkea olemme valmiita tekemään suojellaksemme rakkaimpiamme.
 11. Bengts MarieSidottu suomi
  2990
  Marie Bengtsin Murha muotinäytöksessä jatkaa hurmaavaa, 1950-luvun Ruotsiin sijoittuvaa dekkarisarjaa, jonka päähenkilönä seikkailee kansainvälisestä muotisuunnittelijan urasta haaveileva ompelijatar Hannah Lönn.
 12. Hannah SophieNidottu suomi
  990
  Maailman rakastetuin etsivä Hercule Poirot harjoittaa pieniä harmaita aivosolujaan 1930-luvun Lontoossa. Joku syyttää ihmisiä murhasta – Hercule Poirotin nimissä!
 13. Grisham JohnSidottu suomi
  2990
  Polttavan ajankohtainen lakitupatrilleri syyttömänä tuomitusta mustasta miehestä Yhdysvaltain etelässä.
 14. Lagercrantz DavidNidottu suomi
  990
  Maailman tunnetuin trillerisarja jatkuu! Millennium-sarjan 6. osassa Lisbeth Salanderin ja hänen sisarensa Camillan välillä käydään lopullinen taistelu. Sarja on saavuttanut maailmanlaajuisen kulttimaineen ja suuren suosion.
 15. Moriarty LianeSidottu suomi
  2990
  ”Lämpimän humoristinen, hellästi pureva, ennen kaikkea lohdullinen tarina turhautumisesta ja vapautumisesta…” – USA Today
 16. Mohlin Peter, Nyström PeterSidottu suomi
  2990
  Mohlinin & Nyströmin Viimeinen elämä aloittaa uuden ruotsalaisen dekkarisarjan, jonka keskiössä on FBI-agentti John Adderley.
 17. Vargas FredNidottu suomi
  1090
  Entinen poliisi Louis Kehweiler harjoittaa joutoajallaan tarkkailutoimintaa Pariisin puistonpenkeillä rupikonnansa Bufon kanssa. Eräänä päivänä hänen kaikkinäkevä silmänsä havaitsee koirankikkareesta ihmisluun. Käynnistyy kaikkien aikojen salapoliisityö. Kehweiler alkaa vahdata koiranulkoiluttajia ja saa avukseen vanhassa talorähjässä asuvat, a...
 18. Lowe KatieNidottu suomi
  1090
  Vuonna 1998 kampuksen pihan keinuun jähmettyneenä löytyy valkoisiin puetun teinitytön ruumis. Selittämätöntä kuolemantapausta muistelee nykypäivän perspektiivistä Violet. Nuori Violet tuli uutena oppilaana Elm Hollow Academyyn, tytöille tarkoitettuun sisäoppilaitokseen uinuvassa rannikkokaupungissa. Violet löytää pian uusia ystäviä ja päätyy nel...
 19. Christie AgathaNidottu suomi
  890
  Maailman rikkain tyttö Linnet Ridgeway on tottunut saamaan kaiken mitä haluaa - myös parhaan ystävättärensä Jacquelinen sulhasen. Kun Linnet nimittäin näkee komean mutta pennittömän Simon Doylen, ystävätär ei enää merkitse hänelle mitään. Linnetin ja Simonin häät aiheuttavat kissankorkuisia otsikoita juorulehdissä ja sekavia tunteita erinäisissä h...
 20. Remes IlkkaSidottu suomi
  2990
  Syksyllä 2020 Erika Mannerin on löydettävä CIA:n vakooja Berliinistä – tai muuten hänet teloitetaan.Saksan salaa lietsomat rotumellakat ovat viemässä USA:n kohti sisällissotaa, ja Saksa on nostamassa oman miehensä Valkoiseen taloon.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Sidosasu
Kieli