Jännitys

Jännitys

Jännityskirjat tempaavat mukaansa. Tutustu Akateemisen Kirjakaupan monipuoliseen jännityskirjojen valikoimaan. Uppoudu kirjojen maailmaan ja lähde seikkailuun.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Svernström BoSidottu suomi
  3090
  ”Hyvin kirjoitettu, koukuttava rikosromaani, jonka odottamattomat twistit luovat jännitystä ja dramatiikkaa. Päähenkilöt ovat eläväisiä ja uskottavia, ja miljöö tuntuu autenttiselta.” BTJ, Ruotsi
 2. Sten CamillaSidottu suomi
  2990
  Camilla Stenin Perijä on pelottava jännitysromaani syrjäisen kartanon kätköissä asuvasta pahuudesta
 3. Hannah SophieSidottu suomi
  3090
  Uusi Hercule Poirot -mysteeri on kuin aikamatka arvoitusdekkareiden kultakaudelle kaikessa herkullisessa ennalta-arvaamattomuudessaan.
 4. Roslund AndersSidottu suomi
  3090
  Levon hetki nyt lyö on aitoa alamaailman kuvausta, Nordic noiria parhaimmillaan.
 5. Valkama HeikkiSidottu suomi
  3090
  Japanilainen kulttuuri kukoistaa Heikki Valkaman leppoisissa dekkareissa. Suomalaiskokki Riku Mäki on työntänyt lusikkansa väärään soppaan ja joutuu taas kerran tulilinjalle.
 6. Toro Guillermo Del, Hogan ChuckSidottu suomi
  3090
  Kekseliäs ja kaamea kauhudekkari Stephen Kingin ja Salaisten kansioiden faneille.
 7. Nesbø JoNidottu suomi
  1790
  Suuret rikosromaanit on keitetty liemissä, joissa raaka-aineina ovat kosto, viha ja rakkaus. Jo Nesbøn maailmassa yhteiskunnallinen korruptio ja järjestäytynyt rikollisuus synnyttävät suuret draamat. Tässä on lukijalle koko keitos loistavin maustein.
 8. "Uusi Nesbø on sairaan hyvä ja terveen hoikka. Kehtasin rysäyttää sille täydet viisi tähteä." Helsingin Sanomat Verta lumella-teoksesta
 9. Lehtolainen LeenaNidottu suomi
  1790
  Vuotta aikaisemmin saaren jyrkillä kallioilla sai surmansa Marian entinen poikaystävä Lintumies-Harri. Saaren omistaja Anne Merivaara pyytää ottamaan tapauksen uudelleen esille. Oliko kyseessä tapaturma vai murha?
 10. Manner MaxNidottu suomi
  1190
  Kolmannessa Hirvikallio-rikosromaanissa Max Mannerin luoma turkulaispoliisi joutuu sotkeutumaan pirulliseen ihmissuhteiden verkkoon, jossa koetellaan kivun sietämisen rajoja.
 11. Kallio KatjaNidottu suomi
  990
  ”Hän tanssii ja toivoo, että tämä laulu ja tämä hetki jatkuisivat ikuisesti. Mitään muuta ei ole olemassa, vain tämä kirkas, kaiken ympäröivän pois sulkeva valo, ja hän ja hänen siskonsa.” Kesällä 1914 Hangon Hotel Pension Bellevuessa Ellyn unelmat näyttävät käyvän toteen. Pahaisen väärinymmärryksen seurauksena kaikki kuitenkin muuttuu. Seurauk...
 12. Hellberg ÅsaNidottu suomi
  990
  Åsa Hellbergin Hotelli Flanagans aloittaa trilogian mittaisen tarinan, josta ei puutu juonia, petoksia, suuria tunteita ja katastrofaalisia käänteitä.
 13. Grisham JohnNidottu suomi
  1090
  Polttavan ajankohtainen lakitupatrilleri syyttömänä tuomitusta mustasta miehestä Yhdysvaltain etelässä.
 14. Hautala MarkoNidottu suomi
  990
  Pimeän arkkitehti tarjoilee parasta psykologista kauhua Suomen Stephen Kingiltä. Nuori mies muuttaa kerrostaloon, mutta talon salaisuus paljastuu hänelle liian myöhään. Asukkaita tuntuu riivaavaan jokin.
 15. Lehtolainen LeenaNidottu suomi
  990
  Maria Kallion kissa tuo emännälleen ulkoa oudon syntymäpäivälahjan. Miten ihmisen korva on joutunut poliisin pihapiiriin? Kallion tiimi saa selvitettäväkseen maahanmuuttajataustaisen nuoren miehen surman. Onko kyseessä viharikos? Kun raiskauksesta epäilty irakilaistaustainen mies vapautetaan odottamaan oikeudenkäyntiä, alkaa sometrollaus, maalitus ...
 16. Lehtolainen LeenaNidottu suomi
  990
  Suomalainen liikenainen Anita Nuutinen surmataan Moskovassa hämärissä olosuhteissa. Hänen henkivartijansa Hilja Ilveskero on edellisenä päivänä pikaistuksissaan irtisanoutunut Anitan palveluksesta. Nyt poliisi on kiinnostunut Hiljan liikkeistä, sillä työantajan jättäminen suojatta juuri ennen surmaa näyttää varsin epäilyttävältä....
 17. Lehtolainen LeenaNidottu suomi
  990
  Hilja Ilveskero kuhertelee ja pakoilee rakkaansa David Stahlin kanssa Italiassa. Äkillisesti David katoaa - ja hänen huoneestaan löytyy ammuttu mies.
 18. Lehtolainen LeenaNidottu suomi
  990
  Hilja Ilveskero on pestautunut liikemies Usko Syrjäsen venäläisen morsiamen Julia Gerboltin henkivartijaksi. Työ on alusta asti täynnä yllätyksiä, ja niiden myötä Hiljan oudosti kadonnut rakastettu, entinen Eupolin agentti David Stahl ilmestyy takaisin Hiljan elämään.
 19. Lehtolainen LeenaNidottu suomi
  990
  Henkivartija Hilja Ilveskero saa toimeksiannon suojella vaateteollisuudessa omaisuutensa luonutta 92-vuotiasta liikenaista Lovisa Johnsonia. Kuka on yrittänyt murhata Lovisan?
 20. Braithwaite OyinkanNidottu suomi
  790
  Mustan huumorin sävyttämä kirjallinen käsikranaatti sisarrakkaudesta ja pinoutuvista ruumiista.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Sidosasu
Kieli