Kaunokirjallisuus

Kaunokirjallisuus

Kaunokirjat klassikkokirjoista jännityskirjoihin ja romanttisiin kirjoihin sopivat moneen makuun. Tutustu Akateemisen Kirjakaupan monipuoliseen kaunokirjojen valikoimaan.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Kilpi EevaSidottu suomi
  2990
  Miten osaa olla vanha, kun on vastikään oppinut olemaan nuori?Elämää kaikki päivät sisältää Eeva Kilven päiväkirjamerkintöjä 80-luvulta 2000-luvulle. ”On tajuttava arkikielen kauneus”, kirjailija muistuttaa itseään, ja merkitsee havaintojaan väsymättä muistiin. Hän tarkastelee sukupolvien välisiä suhteita, ikääntymistä ja aikaa, kaipuuta ja yksinäi...
 2. Kaarnakari VilleSidottu suomi
  2990
  Historiallinen sotatrilleri asekätkentäoperaation salaisimmasta osuudesta, uhrauksista itsenäisyytemme puolesta.
 3. Hislop VictoriaSidottu suomi
  3190
  Victoria Hislopin Ne, joita emme unohda on historiallinen romaani Kreikan repivästä lähihistoriasta ja henkilökohtaisten valintojen kauaskantoisista vaikutuksista.
 4. Ishiguro KazuoNidottu suomi
  1690
  Kathy, Ruth ja Tommy ovat oppilaita Hailshamin kodikkaassa sisäoppilaitoksessa Englannin maaseudulla. Siellä olevia lapsia varjellaan tarkoin ulkomaailmalta, ja heidät kasvatetaan uskomaan että he ovat erityisiä, että heidän hyvinvointinsa on olennaisen tärkeää. Mutta minkä tähden he oikeastaan ovat siellä? Vuosia myöhemmin, nyt 31-vuotiaan Kathyn ...
 5. Engman PascalSidottu suomi
  3190
  Tukholman poliisissa työskentelevä komisario Vanessa Frank kohtaa naistenmurhien sarjan, joka puistattaa parkkiintuneintakin lainvalvojaa.
 6. Kilkku ElinaSidottu suomi
  2990
  Romanttisten komedioiden stereotypiat saavat kyytiä Elina Kilkun riemastuttavassa romaanissa Vaimovallankumous.
 7. Puonti KaleNidottu suomi
  990
  Kale Puontin Manni aloittaa Helsingin huumepoliisin työstä kertovan rikosromaanisarjan
 8. Barton FionaNidottu suomi
  1190
  Fiona Bartonin kolmas psykologinen trilleri Epäilty johtaa kadonneiden tyttöjen jäljille.
 9. Jewell LisaSidottu suomi
  3190
  ”Tämä vangitseva, lukutahtia kiihdyttävä romaani on sekä kuristusote kurkulla -trilleri että aidosti koskettava perhedraama.” – A. J. Finn
 10. Modiano PatrickSidottu suomi
  3190
  Modiano antaa kasvot yhdelle kuudesta miljoonasta vainojen uhrista.
 11. McMahon JenniferSidottu suomi
  2990
  Jennifer McMahonin Talven lapset on hitaasti kytevä ja arvoituksellinen tarina aavemaisista salaisuuksista, kohtalokkaista valinnoista ja siteistä, jotka ovat liian vahvoja katkaistaviksi.
 12. Jacobson HowardSidottu suomi
  2990
  Jos olet pitänyt Woody Allenin elokuvista, pidät myös Shylockista.
 13. Kåre Raake JohnNidottu suomi
  1190
  John Kåre Raaken Jää on arktinen trilleri, joka hyytää mieltä kuin ikirouta Pohjoisnapaa.
 14. Cornwell BernardNidottu suomi
  1190
  Bernard Cornwellin Uhtred-sarjan 11. osa Susien sota jatkaa Englannin yhdistymisen tarinaa, joka on kertomus rohkeudesta, velvollisuudesta, sodasta ja rakkaudesta.
 15. Kepler LarsSidottu suomi
  2190
  Joona Linna palaa poliisintyöhön sarjan kahdeksannessa trillerissä. Vain yksi ihminen voi auttaa häntä ratkaisemaan käsittämättömän murhan, mutta suostuuko hän yhteistyöhön Joonan kanssa?
 16. Purokuru PontusSidottu suomi
  3290
  Keväällä 2020 maailmaan levisi merkillinen virus, joka tartutti kaikki. Oireet vaihtelivat: yhdet saivat kuumetta ja hengenahdistusta, toiset pakkomielteen hamstrata vessapaperia, kun taas kolmannet lauloivat parvekkeillaan ja neljännet myivät paniikissa kaikki osakkeensa.
 17. Bagge TapaniSidottu suomi
  2990
  Syksyllä 1946 entinen Valtiollisen poliisin osastopäällikkö Väinö Mujunen on asettunut mukavasti Helsingin Katajanokalle naisystävänsä Sirkan ravintolan turvapäälliköksi ja satunnaiseksi yksityisetsiväksi. Isäänsä etsivältä tiskaajatytöltä Mujunen saa tehtävän, joka sysää hänet takaisin kuohuvan 1930-luvun alkuun. Aikaan, jolloin kansakunta etsi it...
 18. Hurley Andrew MichaelSidottu suomi
  3190
  Selkäpiitä karmiva, kuin vaivihkaa kauhuksi muuttuva Nälkänummi tarjoaa lukijalle taitavasti kirjoitettua modernia goottilaista jännitystä.
 19. Flood HeleneSidottu suomi
  2990
  Helene Floodin esikoisromaani Terapeutti on syvältä viiltävä kertomus ihmismielen hauraudesta hädän hetkellä, ja siitä, mitä kaikkea olemme valmiita tekemään suojellaksemme rakkaimpiamme.
 20. Kyrö TuomasSidottu suomi
  2990
  Juhlavuoden kunniaksi Suomen kansalaiset ovat lähettäneet Mielensäpahoittajalle omia mielipahojaan. Nyt vanha jäärä käsittelee ne asianmukaisella vakavuudella, josta syntyy kirjan vastustamaton huumori.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Kieli