Kaunokirjallisuus

Kaunokirjallisuus

Kaunokirjat klassikkokirjoista jännityskirjoihin ja romanttisiin kirjoihin sopivat moneen makuun. Tutustu Akateemisen Kirjakaupan monipuoliseen kaunokirjojen valikoimaan.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Hislop VictoriaSidottu suomi
  3190
  Victoria Hislopin Ne, joita emme unohda on historiallinen romaani Kreikan repivästä lähihistoriasta ja henkilökohtaisten valintojen kauaskantoisista vaikutuksista.
 2. Pimenoff IdaSidottu suomi
  3190
  Poikkeuksellisen vahvasti puhutteleva esikoisromaani hylätyksi tulemisen kokemuksesta, sukupolvien yli käyvästä surusta ja elämää ylläpitävästä toivosta.
 3. Chevalier TracySidottu suomi
  3190
  Romaanisovitus yhdestä maailman hienoimmista teatteriklassikoista vie lukijan suurten tunteiden vuoristoradalle sokeeraavaan loppuun asti.
 4. Pietarinen TuukkaSidottu suomi
  3190
  Toisessa runokokoelmassaan Tuukka Pietarisen jatkaa tinkimätöntä tutkimusmatkaansa kieleen ja sen ympäristöön. Yhdellä kertaa on syntynyt kaksi kirjaa: luettu ja lukematon.
 5. Kurtto MariannaSidottu suomi
  3190
  Leppäkerttujen pilvi täyttää taivaan verenpunaisella, ja pian hyönteisiä on kadut ja kodit täynnä. Yllättävä luonnonilmiö sekoittaa kokonaisen maan ja sysää sen tuhon partaalle. Seitsemännessä pisteessä seurataan perhettä, jonka erilleen ajautuneet jäsenet yrittävät selvitä leppäkerttusateen aiheuttamasta katastrofista kukin tavallaan....
 6. Smirnoff KarinSidottu suomi
  3190
  Karin Smirnoffin ylistetty esikoisromaani saa lukijan vuoroin itkemään, vuoroin nauramaan.”Onko tämä tarina kauhea? On kyllä. Ja ei. Se on myös jännittävä, viihdyttävä ja erittäin hauska. Ennen kaikkea se on superdebyytti.” Upsala Nya Tidning
 7. Dieudonné AdelineSidottu suomi
  3190
  Kansainväliseen suurmenestykseen noussut romaani on intensiivinen, hengästyttävä lukukokemus, jossa tarun ja todellisuuden rajat häilyvät, mutta hyvä ja paha ovat aina tunnistettavissa.
 8. Virolainen TarjaNidottu suomi
  2190
  Reissuvihko K-18 on huumoripitoinen täytettävä päiväkirja sinkkuelämän kohtaamisiin.
 9. Pooley ClareSidottu suomi
  3190
  ”Rakastin Totuushaastetta! Lähtöasetelma on kerrassaan kutkuttava, hahmot suurenmoisia, ja on totista totta, että kaikki me narraamme. Kirja on kekseliäs ja piristävä, se viihdyttää ja mietityttää.” – Sophie Kinsella
 10. Sten VivecaNidottu suomi
  990
  Kuinka Nora Linde ja Thomas Andreasson oikein tutustuivat? Miten Nora päätyi asumaan yhdessä Sandhamnin kauneimmista taloista? Onko juhannuksenvietto saaristossa ikinä turvallista?
 11. Schulman NinniNidottu suomi
  890
  Ninni Schulmanin suositut pikkukaupunkidekkarit tapahtuvat tavallisten ihmisten maailmassa, kaukana glamourista ja suurkaupunkien sykkeestä. Sarjan neljäs osa Älä kerro kenellekään on kylmäävä tarina vallasta ja sen väärinkäytöstä.
 12. Terho SampoSidottu suomi
  3190
  Neuvosto-Viroon sijoittuva koskettava esikoisromaani historian oikuista, salaisuuksista ja selviytymisestä.
 13. O'Leary BethSidottu suomi
  3190
  Vaihtamalla paranee! Hittikirja Kimppakämpän tekijän raikas uutuus on iloinen sekoitus rakkautta, ystävyyttä ja maisemanvaihdoksia!
 14. Quinn JuliaSidottu suomi
  2990
  Astu Bridgertonin taianomaiseen maailmaan ja tapaa kahdeksan sisarusta 1800-luvun alun Englannissa. Romanttisen pukudraaman huippusarja on tulossa myös Netflixiin syksyllä 2020.
 15. Tevis WalterNidottu suomi
  990
  Beth Harmon on vain kahdeksanvuotias, kun hän tekee ensimmäiset siirtonsa shakkilaudalla. 1960-luvulla tytöt eivät pelaa shakkia, mutta pelatessaan orpo ja hyljeksitty Beth tuntee heräävänsä eloon. Siitä hetkestä lähtien shakki on hänen elämänsä tärkein asia, ja kahdeksantoistavuotiaana hän jo osallistuu USA:n avoimiin mestaruuskilpailuihin....
 16. Carty-Williams CandiceSidottu suomi
  3190
  Raikas ja rohkea romaani kaikille, jotka ovat etsineet rakkautta ja löytäneet jotain ihan muuta.
 17. Pirttimaa TuomoSidottu suomi
  3190
  Rikosdraamaromaani Pohjoisesta, uskonnollisesta väkivallasta, pikkurikollisista, suurpetovihasta ja isojen dieselmoottoreiden käyntiäänestä.
 18. Ropponen MarkkuSidottu suomi
  3190
  Lennokkaan huumorin siivittämänä yksityisetsivä Otto Kuhala ja hänen koiransa Hippu sienestävät kultaa palkkamurhaaja perässään.
 19. Weselius HannaSidottu suomi
  3190
  Sateenkaariportaat on romaani miehen rooleista, naisvihasta, ääriliikkeiden noususta, värien muuttumisesta ja kunnian katoavaisuudesta.
 20. Adolfsson MariaNidottu suomi
  890
  Huippusuositun Doggerland-dekkarisarjan toinen osa Myrskyvaroitus vie viettämään sukujoulua myrskyisissä merkeissä.
View as Ruudukko Luettelo
Sivu
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Kieli