Keltainen kirjasto

Keltainen kirjasto

Ajan mittaan mestariteoksista tulee klassikoita.

Keltaisen kirjaston ystävätarjous "osta neljä Keltaisen kirjaston jättipokkaria hintaan 40 euroa" on hyödynnettävissä myymälöissämme.
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
Aseta nouseva järjestys
  1. Ishiguro KazuoNidottu suomi
    1690
    Kathy, Ruth ja Tommy ovat oppilaita Hailshamin kodikkaassa sisäoppilaitoksessa Englannin maaseudulla. Siellä olevia lapsia varjellaan tarkoin ulkomaailmalta, ja heidät kasvatetaan uskomaan että he ovat erityisiä, että heidän hyvinvointinsa on olennaisen tärkeää. Mutta minkä tähden he oikeastaan ovat siellä? Vuosia myöhemmin, nyt 31-vuotiaan Kathyn ...
  2. Tóibín ColmNidottu suomi
    1590
    Brooklyn kuvaa maahanmuuttajan tuntoja hienovaraisen oivaltavasti. Täydellisen kaunis romaani säilyy mielessä pitkään.
  3. Martel YannNidottu suomi
    1590
    Onko mahdollista, että nuori poika elää pelastusveneessä aavalla merellä yhdessä bengalintiikerin kanssa 227 vuorokautta? Yann Martel kertoo tarinan, joka ei millään voi olla totta, ja kuitenkin lukija uskoo kaiken.
  4. Høeg PeterNidottu suomi
    1590
    Palkittu Pohjoismaiden parhaana rikosromaaninaLumen tajun tapahtumat lähtevät vyöryen liikkeelle kun kuusivuotias Esajas putoaa kerrostalon katolta. Esajaksen naapuri Smilla Jespersen näkee pojan jalanjäljet lumessa ja vaistoaa, ettei kyseessä ollut onnettomuus - Smillalla on lumen taju. Hän päättää selvittää, kuka on murhannut pojan ja miksi. Tutk...
  5. Murakami HarukiNidottu suomi
    1590
    Huippusuosittu kirjailija palaa aiempaan, realistisempaan tyyliinsä. Uusimmassa romaanissa päähenkilö Tsukuru Tazaki seikkailee Suomessa.
  6. Stridsberg SaraSidottu suomi
    3290
    Palkitun kirjailijan hurja ja runollinen romaani yhteiskuntaan syvälle juurtuneesta naisvihasta. Rakkauden Antarktis on myös koskettava kertomus pahuudesta, yksinäisyydestä ja äidinrakkaudesta.
  7. Leine KimSidottu suomi
    3290
    Historiallinen suurromaani 1700-luvun Grönlannista on hykerryttävän inha keitos uskoa ja taikauskoa, rivoutta, rujoutta ja raakuutta sekä rohkeutta pimeyden kynnyksellä, ennen valoa.
  8. Ishiguro KazuoSidottu suomi
    3390
    Vuoden 2017 nobelistin aiemmin julkaisematon romaani on psykologinen mysteeri ja osuvan humoristinen kuvaus miehestä, jonka julkinen persoona elää omaa elämäänsä.
  9. Høeg PeterSidottu suomi
    3290
    Lapsuudenystävät löytävät keinon astua toistensa tietoisuuteen Peter Høegin väkevässä romaanissa.
  10. Gappah PetinaSidottu suomi
    3290
    Nerokas romaani tohtori Livingstonen saattueen viimeisestä matkasta halki Afríkan.
  11. Louis ÉdouardSidottu suomi
    3290
    Ei enää Eddy on Ranskan viime vuosien kohutuin ja puhutuin romaani, joka nousee lähes julman niukkaa kerrontaansa suuremmaksi kuvaksi unohdetusta Ranskasta, köyhyydestä, tuomitsemisesta ja näköalattomuudesta.
  12. Erpenbeck JennySidottu suomi
    3290
    Mennä, meni, mennyt on ylistetyn ja palkitun saksalaiskirjailijan Jenny Erpenbeckin taidokas ja viiltävä romaani Euroopan pakolaiskriisistä.
  13. Strout ElizabethNidottu suomi
    1690
    Elizabeth Stroutin Nimeni on Lucy Barton osuu äidin ja tyttären suhteen ytimeen alicemunromaisella tarkkuudella.
  14. Pamuk OrhanSidottu suomi
    3290
    Lännen ja idän myytit kohtaavat Orhan Pamukin uudessa romaanissa, jossa isätön nuorukainen tapaa kohtalokkaan punatukkaisen naisen.
  15. Murakami HarukiNidottu suomi
    1890
    Hämmästyttävän kekseliääseen tapaansa Murakami kertoo kaipuusta ja himosta, unohtumattomista naisista ja tunteellisista miehistä.
  16. Yanagihara HanyaNidottu suomi
    1890
    Romaani joka kuohutti Amerikkaa. Ällistyttävä, järkyttävä ja liikuttava kuvaus ystävyydestä, tummasävyinen tutkielma muistin tyranniasta ja inhimillisen sietokyvyn rajoista.
  17. Huxley AldousNidottu suomi
    1690
    Aldous Huxleyn vuonna 1932 ilmestynyt Uljas uusi maailma on George Orwellin Vuonna 1984 -teoksen ohella 1900-luvun tieteiskirjallisuuden kulmakiviä. Tieteen ja kulutusyhteiskunnan kehitys on pitänyt huolen siitä, että Huxleyn dystopia on yhä kutkuttavan ajankohtainen.   Romaani sijoittuu tasapainon vuoteen 632 jälkeen herramme Henry Fordin, aikaan ...
  18. Aleksijevitš SvetlanaNidottu suomi
    1859
    Vaikuttavan dokumenttiromaanin laajennettu ja uudistettu laitos antaa äänen Tsernobylin uhreille.
  19. Auster PaulSidottu suomi
    2990
    "Sattumuksia Brooklynissa on yksinkertaisesti loistava: kun sen laskee käsistään, mielen valtaa selittämätön hyvänolontunne." Helsingin Sanomat
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Sidosasu