View as Ruudukko Luettelo
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Hubara KokoNidottu ruotsi
  2490
  Koko Hubaras essäsamling Bruna Flickor handlar om vikten av att bli sedd. Hubara skriver om identitet, skönhet, hiphop och föräldraskap i förhållande till kön, etnicitet och klass.
 2. Lundell UlfSidottu ruotsi
  2790
  Ulf Lundell är tillbaka med en stark och kontroversiell roman. Han berättar om sitt eget liv och observerar samtidigt samhället till sin vana trogen. Lundell har åldrats och hela världen runt honom håller på att bli totalt galen. Med sin skarpa blick och med sina ärliga åsikter bygger ha upp en textmosaik som är verkligen en njutning att läsa!
  -Aki, Helsinki
 3. Grebe CamillaNidottu ruotsi
  790
 4. Ferrante ElenaSidottu ruotsi
  2490
  Alla känner till Neapel-serien som har blivit oerhört popular runt om I världen men den här boken har hamnat lite I skymundan. Det är synd egentligen för att den här lilla boken är en riktig pärla. “En eftermiddag i april, alldeles efter lunch, meddelade min man att han tänkte lämna mig". En berättelse om en 38-årig tvåbarnsmor som står ensam och övergiven I ruinerna av den familj som hon tillsammans med sin make har byggt upp under åren. Jag läste den här boken under en sommarnatt för några år sedan och tankarna som texten väckte upp, har fölt mig sedan dess. En oerhört imponerande bok alltså!
  -Aki, Helsinki
 5. Bohman ThereseNidottu ruotsi
  790
  Kärlek, konst och ensamhet. Mycket vackert språk och en karaktär som berör. Bohmans bästa hittills!!!

  -Aki, Helsinki
 6. Berlin LuciaNidottu ruotsi
  790
  "Jag tror aldrig jag har läst en kvinna intelligentare, kärsligare, mer ömsint och modig än Lucia Berlin"
  (recension i El Pais)
  Håller med; helt enkelt lysande!

  -Annica, Helsinki
 7. Jacobsen RoyNidottu ruotsi
  790
  En poetisk och mycket vacker roman. Den är full av längtan efter något bättre men samtidigt är ön Barroy det viktigaste de har.

  -Urda, Helsinki
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Sidosasu
Kieli