View as Ruudukko Luettelo
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Frantz EvaNidottu suomi
  890
  Vaihteeksi poliisi jolla ei ole masennusta eikä alkoholiongelmaa!
  Uskottavaa ja huumorinsävyttämää kerrontaa sekä tarpeeksi jännitystä!
  -Riitta, HKI
 2. J. P. DelaneyNidottu suomi
  990
  Kirja oli nopeasti luettu, koska tämä oli luettava kerralla loppuun! Vaikka kerronta kulkee kahdessa ajassa (ennen ja nyt), se ei haitannut lukemista. Ja parasta oli, että jännitys säilyi loppuun asti.
  -Christell, HKI

  "Edellinen asukas" oli hyytävän jännä kertomus erikoisesta talosta, jonne on erittäin vaikea päästä asukkaaksi. Uusin asukas alkaa selvitellä aiempien vuokralaisten kohtaloa ja loppuratkaisu yllättää. Jos pidit esimekiksi "Nainen junassa"-kirjasta, sinun kannattaa lukea tämä!
  -Karoliina, HKI
 3. Lönnaeus OlleNidottu suomi
  1090
  Jonny Liljan tarina jatkuu: kuka huijaa ja ketä, kehen voi luottaa?? Koukuttava, äärettömän jännittävä ja mukaansatempaava! Jatkoa odotellessa...

  -Merja, Turku
 4. McEwan IanNidottu suomi
  990
  Hulvaton, mutta silti niin hallittu moderni Hamletin muunnelma. Kaikkitietävä, älykäs, mutta silti ihastuttavan naiivi kertoja kuuntelee äitinsä ja setänsä murhanhimoisia suunnitelmia kohdusta käsin.
  -Outi, HKI
 5. Neuhaus NeleNidottu suomi
  990
  Joka tuulen kylvää on koukuttava ja jännittävä rikosromaani, mutta samalla viihdyttävä lukukokemus. Suosittelen dekkareiden ystävälle, joka ei kuitenkaan viihdy kovaksikeitettyjen dekkareiden parissa.
  -Leena, HKI
 6. Finn A. J.Sidottu suomi
  3290
  Piinaavan jännittävä psykologinen trilleri. Miksi kukaan ei usko Annaa? Johtuuko se liiallisesta lääkkeiden käytöstä? Kuinka luotettava Anna on? Mitä hän oikeasti näki?

  -Merja, Turku
 7. Markus FalkSidottu suomi
  3290
  Nopealukuinen jännäri Dan Brownin ystäville. "Kissa ja hiiri" -leikki! Kuin istuisi vuoristoradassa ilman turvavöitä! Historiaa ja nykypäivää sopivassa suhteessa!

  -Merja, Turku
 8. Tangen GeirNidottu suomi
  990
  Erittäin "vetävä" mukavasti kirjoitettu rikosromaani. Pitää ehdottomasti lukea loppuun asti, jotta tekijä selviää.
  -Pirjo, HKI
 9. Mackintosh ClareNidottu suomi
  990
  "Annoin sinun mennä" nappasi heti mukaansa, enkä malttanut laskea kirjaa laisinkaan käsistäni. Kirja yllätti käänteillään ihan viimeisille sivuille asti ja kirjailijan poliisiura lisäsi kirjan mielenkiintoa! Loistava jännittävä trilleri, joka nousi omaan TOP5 kirjalistaani!
  -Karoliina, HKI
 10. Saarto TimoSidottu suomi
  2690
  Poliisiromaani, joka sijoittuu joulukuuhun 1917! Kirjailija on tehnyt taustatyöt huolella, mikä näkyy. Eikä juonikaan ole hullumpi!

  Mielenkiintoinen ja erilainen dekkarituttavuus.

  - Merja, Turku
 11. Chirovici E. O.
  3290
  Kirjan esittely: "yhden totuus on toisen valhe" kuvaa todella hyvin koko kirjaa. Kuka oli paikalla? Kuka teki mitä? Kuka oli kenen kanssa ja missä mielessä, millä asialla? Kaikki selviää ja tietenkin monien yllätyksien jälkeen!
  -Christell, HKI
 12. Kamal Sheena
  990
  Kanadalaisen trillerin piinkova päähenkilö, Nora Watts, joutuu kohtaamaan menneisyytensä, kun hänen adoptoitu tyttärensä katoaa. Ehdotonta luettavaa kaikille Lisbeth Salanderin ihailijoille!
  - Susanna, Turku
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Sidosasu
Kieli