View as Ruudukko Luettelo
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Tuomainen AnttiSidottu suomi
  2990
  Tuomainen on kotimaisen jännityksen omaleimaisin kirjoittaja. Pieneen itärajan uneliaaseen kylään sijoittuva Pikku Siperia pitää otteessaan ja jännityksen lisäksi se on vuorotellen hauska, syvällinen ja kaunis.
  -Inka, HKI
 2. Tudor C. J.Sidottu suomi
  2990
  Tämä on kirja lapsuuden viattomista leikeistä, jotka kääntyvät iän myötä leikkijöitä vastaan traagisen onnettomuuden myötä. Eikä Liitu-ukosta puutu julmia murhiakaan. Kirja on kirjoitettu taitavasti ja koukuttavasti ja se todella nappasi otteeseensa ja piti jännityksessä aina viimeiselle sivulle asti. Liitu-ukko jää kummittelemaan lukijan mieleen.

  -Karoliina, Helsinki
 3. Slimani LeilaSidottu suomi
  2990
  Leïla Slimani sai Ranskan arvotetuimman Goncourt-kirjallisuuspalkinnon 2016 tällä kirjalla ja sen kirja on todellakin ansainnut. Psykologinen trilleri, kirja valtasuhteista, vanhemmuudesta ja yhteiskunnan eriarvoisuudesta.

  - Mirja, Helsinki
 4. J. P. DelaneyNidottu suomi
  990
  Kirja oli nopeasti luettu, koska tämä oli luettava kerralla loppuun! Vaikka kerronta kulkee kahdessa ajassa (ennen ja nyt), se ei haitannut lukemista. Ja parasta oli, että jännitys säilyi loppuun asti.
  -Christell, HKI

  "Edellinen asukas" oli hyytävän jännä kertomus erikoisesta talosta, jonne on erittäin vaikea päästä asukkaaksi. Uusin asukas alkaa selvitellä aiempien vuokralaisten kohtaloa ja loppuratkaisu yllättää. Jos pidit esimekiksi "Nainen junassa"-kirjasta, sinun kannattaa lukea tämä!
  -Karoliina, HKI
 5. Lönnaeus OlleNidottu suomi
  1090
  Jonny Liljan tarina jatkuu: kuka huijaa ja ketä, kehen voi luottaa?? Koukuttava, äärettömän jännittävä ja mukaansatempaava! Jatkoa odotellessa...

  -Merja, Turku
 6. McEwan IanNidottu suomi
  990
  Hulvaton, mutta silti niin hallittu moderni Hamletin muunnelma. Kaikkitietävä, älykäs, mutta silti ihastuttavan naiivi kertoja kuuntelee äitinsä ja setänsä murhanhimoisia suunnitelmia kohdusta käsin.
  -Outi, HKI
 7. Neuhaus NeleNidottu suomi
  990
  Joka tuulen kylvää on koukuttava ja jännittävä rikosromaani, mutta samalla viihdyttävä lukukokemus. Suosittelen dekkareiden ystävälle, joka ei kuitenkaan viihdy kovaksikeitettyjen dekkareiden parissa.
  -Leena, HKI
 8. Connelly MichaelSidottu suomi
  3190
  Yövuoro aloittaa uuden sarjan, joka ei jää edellisen Boschin varjoon. Yövuoron jännite pysyy viimeisille sivuille saakka. Sopii myös vähemmän kovaotteisten dekkareiden ystäville!
  -Leena, HKI
 9. Finn A. J.Sidottu suomi
  3290
  Piinaavan jännittävä psykologinen trilleri. Miksi kukaan ei usko Annaa? Johtuuko se liiallisesta lääkkeiden käytöstä? Kuinka luotettava Anna on? Mitä hän oikeasti näki?

  -Merja, Turku
 10. Markus FalkSidottu suomi
  3290
  Nopealukuinen jännäri Dan Brownin ystäville. "Kissa ja hiiri" -leikki! Kuin istuisi vuoristoradassa ilman turvavöitä! Historiaa ja nykypäivää sopivassa suhteessa!

  -Merja, Turku
 11. Tangen GeirNidottu suomi
  990
  Erittäin "vetävä" mukavasti kirjoitettu rikosromaani. Pitää ehdottomasti lukea loppuun asti, jotta tekijä selviää.
  -Pirjo, HKI
 12. Kamal Sheenasuomi
  2490
  Kanadalaisen trillerin piinkova päähenkilö, Nora Watts, joutuu kohtaamaan menneisyytensä, kun hänen adoptoitu tyttärensä katoaa. Ehdotonta luettavaa kaikille Lisbeth Salanderin ihailijoille!

  - Susanna, Turku
 13. Mackintosh ClareNidottu suomi
  990
  "Annoin sinun mennä" nappasi heti mukaansa, enkä malttanut laskea kirjaa laisinkaan käsistäni. Kirja yllätti käänteillään ihan viimeisille sivuille asti ja kirjailijan poliisiura lisäsi kirjan mielenkiintoa! Loistava jännittävä trilleri, joka nousi omaan TOP5 kirjalistaani!
  -Karoliina, HKI
 14. Renberg ToreSidottu suomi
  2990
  Renberg kirjoittaa vimmaisesti, mutta ihailtavan humaanilla otteella Stavangerin pikkurikollisjengistä, joka tuli tutuksi jo edellisessä "Huomenna nähdään". Nyt pakkaa sekoittaa veljekset Rikki ja Ben, joiden kautta Renberg kuvaa veljeyttä ja vallan väärinkäyttöä. Loistava dialogi ja nopeat käänteet viihdyttävät! Parasta ja pahinta romaanissa on pahaenteinen tunnelma: mitä vielä menee pieleen?
  -Outi, HKI
 15. Paretskoi JyriSidottu suomi
  2490
  Ei kannata lähteä tumman, pitkän kaunottaren mukaan jos haluat säilyttää kaikki... Mielenkiintoinen lukukokemus! Suosittelen!

  -Merja, Turku
 16. Saarto TimoSidottu suomi
  2690
  Poliisiromaani, joka sijoittuu joulukuuhun 1917! Kirjailija on tehnyt taustatyöt huolella, mikä näkyy. Eikä juonikaan ole hullumpi!

  Mielenkiintoinen ja erilainen dekkarituttavuus.

  - Merja, Turku
 17. Chirovici E. O.
  3290
  Kirjan esittely: "yhden totuus on toisen valhe" kuvaa todella hyvin koko kirjaa. Kuka oli paikalla? Kuka teki mitä? Kuka oli kenen kanssa ja missä mielessä, millä asialla? Kaikki selviää ja tietenkin monien yllätyksien jälkeen!
  -Christell, HKI
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Sidosasu
Kieli