Akateeminen Kirjakauppa

Jännitys

Tässä osiossa henkilökuntamme suosikkeja jännityskirjallisuuden saralla!

View as Ruudukko Luettelo
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Frantz EvaNidottu suomi
  890
  Vaihteeksi poliisi jolla ei ole masennusta eikä alkoholiongelmaa!
  Uskottavaa ja huumorinsävyttämää kerrontaa sekä tarpeeksi jännitystä!
  -Riitta, HKI
 2. Tuominen ArttuSidottu suomi
  2990
  Dekkari, jossa rikos on melko pienessä osassa ja syyllinenkin heti selvillä, mutta jossa jännite luodaan menneisyyden tapahtumista. Vierailut 1990-luvun alkuun rytmittävät romaania hyvin ja karun lapsuuden kuvaus on erinomaista. -Outi, Hki
 3. Mackintosh ClareNidottu suomi
  1090
  Mackintosh hoitaa homman! Taas! Piinaava jännitys jatkuu sivusta toiseen aina yllättävään loppuratkaisuun asti. Suosittelen kaikille piinaavien trillereiden ystäville!
  -Karoliina, HKI
 4. J. P. DelaneyNidottu suomi
  990
  Kirja oli nopeasti luettu, koska tämä oli luettava kerralla loppuun! Vaikka kerronta kulkee kahdessa ajassa (ennen ja nyt), se ei haitannut lukemista. Ja parasta oli, että jännitys säilyi loppuun asti.
  -Christell, HKI

  "Edellinen asukas" oli hyytävän jännä kertomus erikoisesta talosta, jonne on erittäin vaikea päästä asukkaaksi. Uusin asukas alkaa selvitellä aiempien vuokralaisten kohtaloa ja loppuratkaisu yllättää. Jos pidit esimekiksi "Nainen junassa"-kirjasta, sinun kannattaa lukea tämä!
  -Karoliina, HKI
 5. Lönnaeus OlleNidottu suomi
  1090
  Jonny Liljan tarina jatkuu: kuka huijaa ja ketä, kehen voi luottaa?? Koukuttava, äärettömän jännittävä ja mukaansatempaava! Jatkoa odotellessa...

  -Merja, Turku
 6. McEwan IanNidottu suomi
  990
  Hulvaton, mutta silti niin hallittu moderni Hamletin muunnelma. Kaikkitietävä, älykäs, mutta silti ihastuttavan naiivi kertoja kuuntelee äitinsä ja setänsä murhanhimoisia suunnitelmia kohdusta käsin.
  -Outi, HKI
 7. Neuhaus NeleNidottu suomi
  990
  Joka tuulen kylvää on koukuttava ja jännittävä rikosromaani, mutta samalla viihdyttävä lukukokemus. Suosittelen dekkareiden ystävälle, joka ei kuitenkaan viihdy kovaksikeitettyjen dekkareiden parissa.
  -Leena, HKI
 8. Finn A. J.Sidottu suomi
  3290
  Piinaavan jännittävä psykologinen trilleri. Miksi kukaan ei usko Annaa? Johtuuko se liiallisesta lääkkeiden käytöstä? Kuinka luotettava Anna on? Mitä hän oikeasti näki?

  -Merja, Turku
 9. Tangen GeirNidottu suomi
  990
  Erittäin "vetävä" mukavasti kirjoitettu rikosromaani. Pitää ehdottomasti lukea loppuun asti, jotta tekijä selviää.
  -Pirjo, HKI
 10. Mackintosh ClareNidottu suomi
  990
  "Annoin sinun mennä" nappasi heti mukaansa, enkä malttanut laskea kirjaa laisinkaan käsistäni. Kirja yllätti käänteillään ihan viimeisille sivuille asti ja kirjailijan poliisiura lisäsi kirjan mielenkiintoa! Loistava jännittävä trilleri, joka nousi omaan TOP5 kirjalistaani!
  -Karoliina, HKI
 11. Kamal Sheena
  990
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Sidosasu
Kieli