Keltainen kirjasto

Keltainen kirjasto

View as Ruudukko Luettelo
per sivu
Aseta nouseva järjestys
 1. Strout ElizabethSidottu suomi
  3190
  Suomalaislukijat hurmanneen Elizabeth Stroutin runsas romaani sieltä, mistä kaikki oikeastaan alkoi, pikkukaupungista, jossa kuka tahansa voi tulla sysätyksi syrjään.
 2. Strout ElizabethSidottu suomi
  3290
  Vastustamaton romaani kitkerästä Olive Kitteridgestä, jota on helppo vihata ja sääliä. Pulitzer-palkittu teos vakuuttaa, että helpointa Olivea on sittenkin rakastaa.
 3. Gappah PetinaSidottu suomi
  3290
  Nerokas romaani tohtori Livingstonen saattueen viimeisestä matkasta halki Afríkan.
 4. Pamuk OrhanSidottu suomi
  3290
  Lännen ja idän myytit kohtaavat Orhan Pamukin uudessa romaanissa, jossa isätön nuorukainen tapaa kohtalokkaan punatukkaisen naisen.
 5. Yanagihara HanyaNidottu suomi
  1890
  Romaani joka kuohutti Amerikkaa. Ällistyttävä, järkyttävä ja liikuttava kuvaus ystävyydestä, tummasävyinen tutkielma muistin tyranniasta ja inhimillisen sietokyvyn rajoista.
 6. Auster PaulNidottu suomi
  890
  Mr Vertigo on periamerikkalainen legenda ihmepoika Waltin noususta ja tuhosta viime vuosisadan värikkäinä alkukymmeninä   On vuosi 1927, Babe Ruthin ja Charles Lindberghin vuosi ja myös Walter Claireborne Rawleyn, orvon saintlouisilaisen katupojan, joka ällistyttää ihmisiä levitointiesityksillään. Hänestä tulee kautta maan tunnettu Ihmepoika Walt. ...
 7. Pamuk OrhanNidottu suomi
  1090
  Nobel-voittajan teos islamilaisuuden ja länsimielisyyden ristiriidoista Lumi on poliittinen romaani mutta vailla tendenssiä: oikeaa ideologiaa ei löydy, absoluuttista totuutta ei ole tarjolla. Suomalaiselle lukijalle Lumi antaa mahdollisuuden tutustua islamilaiseen yhteiskuntaan, joka useimmille on yhä kovin outo. Lumen keskushenkilö Ka on 42-vuot...
View as Ruudukko Luettelo
per sivu
Aseta nouseva järjestys
Rajaa
Listausvalinnat
Sidosasu